2019

Ny direktør for Lederne Søfart

Sune Blinkenberg tiltræder den 18. februar 2019 som direktør for Lederne Søfart.

18. februar 2019

 

Sune Blinkenberg
Bestyrelsen i Lederne Søfart valgte i oktober 2018 at opsige foreningens direktør gennem næsten 20 år, Fritz Ganzhorn, da bestyrelsen var enig om, at der efter sammenlægningen med Lederne var behov for en ny person til at gennemføre foreningens fremtidige strategi.

Den person er fundet nu, og mandag den 18. februar tiltræder Sune Blinkenberg som ny direktør for Lederne Søfart.

Sune Blinkenberg bor med sin kæreste på Østerbro i København og har en uddannelsesmæssig baggrund som både skibsfører fra Marstal Navigationsskole og MBA i Shipping and Logistics fra CBS.

De seneste otte år har han haft en central rolle i nytænkningen og den innovative konceptudvikling bag det norske skoleskib Sørlandets samfundsmæssige formål. Det 91 år gamle skib er i dag fundamentet for succesen A+ World Academy, en international privatskole med hovedsæde i Schweitz.

- Valget faldt på Sune Blinkenberg, fordi han er meget stærk inden for forretningsudvikling og ledelse – kombineret med en solid, nautisk baggrund, stor ledelseserfaring og indgående kendskab til forhandling af overenskomster, siger Lederne Søfarts bestyrelsesformand Bjarne Cæsar Jensen.

- Det maritime erhverv er inde i en rivende udvikling, og det er altafgørende, at vi som forening er i stand til hele tiden at udvikle os i takt med medlemmernes behov og samtidig skabe stærke samarbejdsrelationer i det maritime erhverv. Det er jeg overbevist om, at vi være godt rustet til med Sune Blinkenberg i spidsen for vores organisation.

Sune Blinkenberg glæder sig til at tiltræde og være med til at udvikle Lederne Søfart som en innovativ og fremsynet forening, der har medlemmernes interesser i fokus.

- Ansvarlighed, troværdighed og viljen til at samarbejde er altafgørende for at skabe langsigtede resultater for vores medlemmer. Lederne Søfart har stor medlemsopbakning, og det er et godt udgangspunkt for at udvikle en faglig organisation, der både skal favne de traditionelle overenskomstområder, behovene hos de stadigt flere medlemmer, der er ansat på individuelle vilkår, og ikke mindst sikre, at medlemmerne er klædt ordentligt på til at håndtere de teknologiske udfordringer, der venter lige rundt om hjørnet. Vi skal gerne være et skridt foran, siger Sune Blinkenberg.

- Det er en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at løse sammen med bestyrelsen og mine dygtige kolleger i foreningens sekretariat.


Sune Blinkenberg

  • COO, Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet (2016 - 2019)
  • Kaptajn, Fullriggeren Sørlandet (2014 – 2016)
  • MBA i Shipping and Logistics, CBS (2015 – 2017)
  • Skibsfører, Marstal Navigationsskole (2006 – 2008)
  • Formand, Marstal Navigatørforening (2007 – 2008)
  • F.  11. juni 1982.


Yderligere oplysninger

Sune Blinkenberg
Direktør i Lederne Søfart
sb@ledernesoefart.dk
23 35 22 39

Bjarne Cæsar Jensen
Formand for Lederne Søfart
bc@ledernesoefart.dk
40 50 54 06

Jakob Wandel
Kommunikationschef i Lederne Søfart
jw@ledernesoefart.dk
29 89 00 98