Rolf Trier: Vi har et bredt juridisk fundament

Juridisk konsulent Rolf Trier: I Ledernes Hovedorganisation er vi en stor gruppe jurister. Det giver et bredt fundament, og vi kan hjælpe hinanden og diskutere sager ud fra mange vinkler og mange specialer.

14. september 2018

 

Rolf Trier

Af Lise Mortensen | Foto: Lederne

– Vi er en stor organisation med rigtig mange jurister, og vi har forskellige specialer, som vi særligt tager os af. Derfor er vores digitale system gearet til, at medlemmerne bliver ledt hen til en rådgiver, der har netop det aktuelle speciale – og sådan kommer det også til at være for Søfartens Lederes medlemmer, siger Rolf Trier. Han har arbejdet som juridisk konsulent i Ledernes Hovedorganisation i to et halvt år og har i øvrigt tidligere også arbejdet som rådgiver i maritim sammenhæng.

Rolf Triers arbejdsfelter er generel ansættelsesret (funktionærloven, ferieloven mv.), og hans særlige områder er direktører, som juridisk set ikke er funktionærer, og bortvisningssager.

– Jeg er vant til at rådgive i at håndtere konflikter, siger Rolf Trier og fortsætter:

– I Lederne er rigtig mange jurister og andre gode folk med mange forskellige erfaringer:

Det giver et bredt fundament, og vi kan hjælpe hinanden og diskutere sager ud fra mange vinkler og mange specialer.

– Det maritime bliver et nyt speciale, som jeg glæder mit til at sætte mig ind i. Det kan også give inspiration til at se på andre af de juridiske områder med nye øjne, så det går begge veje.