Lederne Søfart er en realitet - og dit medlemskab af Lederne er trådt i kraft

I dag er sammenlægningen med Lederne gennemført og som medlem har du nu fuld adgang til alle medlemsfordelene i både Lederne Søfart og i Lederne.

01. oktober 2018

 

Svitzer

Efter afstemningen i marts, hvor hele 94 % af Søfartens Lederes medlemmer stemte ja til, at foreningen skulle blive en del af Lederne, har 2018 stået i sammenlægningens tegn.

Der er blevet arbejdet på højtryk for at sikre den bedst mulige overgang for alle, både i Søfartens Ledere og hos vores nye kolleger i Lederne.

Som medlem er du nu en del af en organisation og a-kasse med speciale i ledere og ledelse. Her kan du få professionel sparring til alle de udfordringer, du møder i din hverdag – uanset om det handler om jura, karriere, ledelse, løn eller trivsel. Herudover har du som medlem af Lederne Søfart en række særlige fordele.

Vi bringer dig videre - karrieremæssigt og personligt.

Ny hjemmeside
I forbindelse med sammenlægningen har Lederne Søfart fået ny hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse nyheder, få overblik over alle dine medlemsfordele, finde kontaktoplysninger og andre informationer med særlig relevans for dig, der er medlem af Lederne Søfart.

Besøg den nye hjemmeside her: www.lederne.dk/soefart

Vi har også fået ny mailadresse: mail@ledernesoefart.dk

Indflytningsreception
Foreningens sekretariat og medarbejdere er flyttet fra Navigatørernes Hus i Havnegade og ind hos Lederne på Vermlandsgade.

I den anledning inviterer vi alle medlemmer, samarbejdspartnere og andre venner af foreningen til indflytningsreception onsdag den 10. oktober 2018, kl. 15-17.

Du er også velkommen – meld dig til på indflytningsreception@ledernesoefart.dk senest den 5. oktober.

Velkommen til Lederne Søfart.

Læs også:
Spørgsmål og svar om sammenlægning af Søfartens Ledere og Lederne

Skift til A-Kassen LH og spar op til 1.900 kroner om året

Lederne byder velkommen

Kom til indflytningsreception