Lederne byder velkommen

Den 1. oktober bliver Søfartens Ledere til Lederne Søfart og dit medlemskab af Lederne træder i kraft. Se dit nye, lavere kontingent her - og læs, hvordan du tilmelder din kontingentbetaling til PBS. 

07. september 2018

 

Lederne byder velkommen til Søfartens Ledere
Vi ser frem til den 1. oktober, hvor Søfartens Ledere bliver til Lederne Søfart og sammenlægges med Lederne. Det er også den dag, at dit medlemskab hos Lederne træder i kraft.

Lederne byder velkommen
Som medlem af Lederne er du en del af en organisation og a-kasse med speciale i ledere og ledelse. Her kan du få professionel sparring til de udfordringer, du møder i hverdagen.

Det gælder, hvad enten det handler om jura, karriere, ledelse, løn eller trivsel. Herudover har du som medlem af Lederne Søfart en række særlige fordele.

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet, alt det du behøver at vide om dit nye medlemskab på websitet www.lederne.dk/soefart

Her kan du blandt andet få overblik over alle dine medlemsfordele, finde kontaktoplysninger og andre informationer med særlig relevans for dig, der er medlem af Lederne Søfart.

Besøg www.lederne.dk/soefart

Når du skal i kontakt med Lederne
MitLederne er Ledernes digitale selvbetjeningsunivers. Her kan du døgnet rundt alle ugens syv dage kontakte os, bestille rådgivning, søge om dagpenge og efterløn, redigere din profil og meget andet.

Første gang du logger på MitLederne, skal du bruge dit NemID. Herefter vælger du selv, om du vil oprette et Personligt login eller logge på med NemID.

Vi har sendt dig et brev
På Mit Lederne har du din egen postkasse, hvor alle henvendelser og svar fra os lander. Hver gang du får ny post i din Lederne postkasse, får du en besked på den e-mail, du har oplyst til os – så ved du, at det er tid til at logge ind og tjekke din post. Vi har allerede sendt dig dit første brev.

Log ind på Mit Lederne
Kontingent
I slutningen af september modtager du din første kontingentopkrævning fra Lederne. Kontingentet betales kvartalsvis.

I skemaet kan du se, hvor meget du skal betale hvert kvartal. 
Medlem af A-kassen LH, Lederne og Lederne Søfart pr. kvartal Medlem af Lederne Søfart og Lederne pr. kvartal
Statsbidrag til a-kassen kr. 1.032,- Lederne Søfart kr. 375,-
ATP kr. 21,- Lederne kr. 517,-
Lederne Søfart kr. 375,-  
Lederne kr. 517,-  
Kontingent i alt kr. 1945,-  Kontingent i alt kr. 892,-

*Som medlem af Søfartens Ledere betaler du i dag 1.031 kroner i fagligt kontingent pr. kvartal

Er du blandt dem, der skal have rabat for hurtig overflytning, vil din rabat være fratrukket din første opkrævning. 

Tilmelding til Betalingsservice
Det er desværre ikke muligt at overføre din Betalingsservice-aftale med Søfartens Ledere til Lederne. Du skal derfor tilmelde dig igen, hvis du vil slippe for besværet med manuel indbetaling af girokort. 

Tilmeld dig ved at logge ind på Mit Lederne med Nem ID. Vælg herefter Mit Medlemskab og Betalingsservice. 

Log ind på Mit Lederne
Har du allerede oplyst os om dit registrerings- og kontonummer i forbindelse med indmeldelse i A-kassen LH, så er du allerede blevet tilmeldt Betalingsservice.

Har du spørgsmål til betaling eller dit medlemskab, er du velkommen til at ringe til os på 3283 3644.

Du kan også skrive til os via nedenstående link. Log ind på Mit Lederne. Vælg herefter Mit Medlemskab og "Spørg om medlemskab og kontingent"

Log ind på Mit Lederne