Deltag i Lederne Søfarts medlemsundersøgelse 2018

Årets medlemsundersøgelse er i gang og resultatet vil blive brugt i arbejdet med den fremtidige udvikling af foreningen. Ved at deltage gør du din indflydelse gældende – og samtidig får du mulighed for at vinde et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kroner.

14. december 2018

 

Medlemsundersøgelse 2018

- Dette års medlemsundersøgelse er den første efter sammenlægningen med Ledernes Hovedorganisation og derfor en indikation af, i hvilken retning vi som forening skal udvikle os herfra, siger Bjarne Cæsar Jensen, formand for Lederne Søfart.

- Undersøgelsen er et vigtigt redskab i vores arbejde og vi håber, at rigtig mange medlemmer vil bidrage og give os de ca. 15 minutter det tager at besvare spørgeskemaet.

Glæder sig til at høre fra medlemmerne
Det maritime erhverv er inde i en rivende udvikling, og det er foreningens mål at være foran med nye tilbud og relevante services til medlemmerne, og nye initiativer for at varetage deres faglige interesser.

- Det kan vi kun, hvis vi kender medlemmernes ønsker og forventninger til os som organisation, siger Bjarne Cæsar Jensen.

- Vi glæder os derfor til at høre medlemmernes holdninger til og tilfredshed med vores medlemsservice og deres forventninger til foreningens fortsatte udvikling.

Vind et rejsegavekort
Alle medlemmer har torsdag den 13. december 2018 fået tilsendt et unik link til spørgeundersøgelsen, som slutter torsdag den 31. januar 2019.

Som tak for deltagelsen har man mulighed for at være med i lodtrækningen om et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kroner.

Har du ikke modtaget spørgeskemaet?
Hvis du ikke har modtaget et unikt link til undersøgelsen kan det skyldes, at du ikke har oplyst en e-mailadresse i medlemssystemet.

Det kan også skyldes, at du har oplyst en e-mailadresse som du ikke længere bruger, eller at mailen er endt i ”uønsket post” i dit mailprogram.

Tjek og opdatér din e-mailadresse på Mit Lederne.

Du får ikke automatisk tilsendt spørgeskemaet, når du har opdateret dine kontaktoplysninger.

Hvis du ikke har modtaget spørgeskemaet, men gerne vil være med i undersøgelsen, bedes du kontakte os på mail@ledernesoefart.dk.