Ferielejligheder

Har du tegnet forsikringer hos TJM Forsikring? Hvis du har, kan du leje en af ferieboligerne nedenfor.

Prag
Forsikringsagenturforeningen har købt en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger i Forsikringsagenturforeningen, som ikke har haft mulighed for at anskaffe sig sommerhuse eller ferielejligheder.

Hvis du opfylder nedenstående betingelser, kan du komme i betragtning til lejligheden:

  • Du er medlem af den fagforening, som har fået stillet ferieboligen til rådighed.
  • Du har forsikring i Tjenestemændenes Forsikring.

Udlejningen foregår i højsæsonen med lodtrækingen og i resten af sæsonen efter først til mølle princippet.

Se ledige uger og book dit ophold i Prag her  

Blåvand
Huset er et skønt sommerhus beliggende på en stor naturgrund op til et fredet område tæt på Blåvand Fyr og utroligt smukke omgivelser ca. 1 km fra stranden, som er blandt de allerbedste badestrande i Danmark. Blåvand er blevet det nye ferieparadis ved Vestkysten med masser af restauranter, shoppemuligheder og badeland, og sidst men ikke mindst en golfbane inden for få kilometer.

Sommerhuset er på 118 m2 og har terrasse hele vejen rundt om huset, så muligheden for at finde læ er til stede. Der er overdækket udendørs køkken med indbygget grill. Endvidere er der carport samt udhus til opbevaring af havemøbler mv.

Huset indeholder en stor opholdsstue med TV/DVD/radio/CD, køkken med alle moderne hjælpemidler, 3 soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser – det ene med spabad. Endvidere er der brændeovn.

Det koster kun 3.500 kr. pr. uge, og derfor er der også lodtrækning om at være den heldige blandt de mange som ønsker at benytte dette medlemstilbud. Er du medlem af Lederne Søfart og har du tegnet forsikring hos Tjenestemændenes Forsikring (TJM), har du mulighed for at leje et skønt sommerhus i Blåvand.

Udlejningen foregår i højsæsonen med lodtrækingen og i resten af sæsonen efter først-til-mølle princippet. 

Se ledige uger og book dit ophold i Blåvand her

Lodtrækning af ledige uger 
Der trækkes lod blandt interesserede lejere én gang årligt, hvorefter ugerne fordeles. Sidste frist for indsendelse af ansøgningsskema til lodtrækningen er den 31. januar. Information om lodtrækningen offentliggøres sidst på året.