Ferielejligheder

Har du tegnet forsikringer hos TJM Forsikring? Hvis du har, kan du leje en af ferieboligerne nedenfor.

Interesseforeningen, (tidligere Forsikringsagenturforeningen), har købt ferielejlighed i Prag og sommerhus i Blåvand, som er til rådighed for de afdelinger i foreningen, som ikke har haft mulighed for at anskaffe sig sommerhuse eller ferielejligheder.

Hvis du opfylder nedenstående betingelser, kan du komme i betragtning til lejlighed eller sommerhus:

  • Du er medlem af den fagforening, som har fået stillet ferieboligen til rådighed.
  • Du er forsikret i TJM Forsikring.

Udlejningen foregår i højsæsonen med lodtrækningen og i resten af sæsonen efter først til mølle princippet.

Prag

Lejemålet i Prag er en moderne og stilfuld designerlejlighed, beliggende tæt på jernbanestationen og med 15 minutters gang til gågaderne i Prag. Lejligheden er i to etager og beliggende på 2. sal, hvortil der er elevator. Lejligheden er indrettet med stor opholdsstue med køkken med alle moderne hjælpemidler og terrasse mod syd/vest på første plan. På andet plan er der 3 store soveværelser med dobbeltsenge og med tilhørende badeværelse samt en lille terrasse mod øst. Til lejligheden hører der to garagepladser.

Prag er altid et besøg værd uanset årstiden. Der er togforbindelse fra Århus og København via Hamborg til Prag. Flere busselskaber har fra forskellige byer i Danmark direkte busser til Prag.

Fra lufthavnen til lejligheden er der ca. 25 minutters kørsel.


Se ledige uger og book dit ophold i Prag her:
Blåvand
Huset er et skønt sommerhus beliggende på en stor naturgrund op til et fredet område tæt på Blåvand Fyr og utroligt smukke omgivelser cirka en kilometer fra stranden, som er blandt de allerbedste badestrande i Danmark. Blåvand er blevet det nye ferieparadis ved Vestkysten med masser af restauranter, shoppemuligheder og badeland, og sidst, men ikke mindst, en golfbane inden for få kilometer.

Sommerhuset er på 118 m2 og har terrasse hele vejen rundt om huset, så muligheden for at finde læ er til stede. Der er overdækket udendørs køkken med indbygget grill. Endvidere er der carport samt udhus til opbevaring af havemøbler mv.

Huset indeholder en stor opholdsstue med TV/DVD/radio/CD, køkken med alle moderne hjælpemidler, 3 soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser – det ene med spabad. Endvidere er der brændeovn.

Det koster kun 3.500 kr. pr. uge, og derfor er der også lodtrækning om at være den heldige blandt de mange som ønsker at benytte dette medlemstilbud. Er du medlem af Lederne Søfart og har du tegnet forsikring hos TJM Forsikring, har du mulighed for at leje et skønt sommerhus i Blåvand.

Udlejningen foregår i højsæsonen med lodtrækning og i resten af sæsonen efter først-til-mølle princippet. 

Se ledige uger og book dit ophold i Blåvand her

Lodtrækning af ledige uger 
Der trækkes lod blandt interesserede lejere én gang årligt, hvorefter ugerne fordeles. Sidste frist for indsendelse af ansøgningsskema til lodtrækningen er den 31. januar. Information om lodtrækningen offentliggøres sidst på året.