Mit Lederne

Tema

Sådan arbejder vi politisk under coronakrisen

På få dage er der vendt op og ned på hverdagen, som vi kender den. Vores medlemmer står i en situation, der for de fleste er ukendt land, hvor alvoren er stor, og flere er truet på deres daglige levebrød.

Dansk erhvervsliv står i en alvorlig situation, og derfor arbejder vi også politisk for vores medlemmer, så dansk økonomi og de mange påvirkede arbejdspladser kan hjælpes nemmere gennem krisen. Det gør vi blandt andet med en forslagspakke, hvor vi opfordrer Folketinget til at vedtage initiativer, som kan øge privatforbruget til gavn for virksomhederne, når Danmark genåbner. 

Den forøgede købekraft vil generelt sætte gang i danske virksomheder. Pengene kan også bruges til for eksempel rengøring eller håndværksarbejde i hjemmet. Eller familien kan få sig nogle fælles oplevelser og støtte de virksomheder inden for oplevelsesøkonomien, der er særligt hårdt ramt.

Svend Askær, formand for Ledernes Hovedorganisation

Nicklas Praefke
Læs dagens statusrapport på dansk økonomi og erhvervsliv fra Ledernes cheføkonom, Niklas Praefke
Sådan er du stillet under krisen
Her giver Ledernes eksperter dig svar på en række spørgsmål om blandt andet løn, karantæne, ferie, dagpenge og møder i A-kassen. Siden opdateres løbende.

Seneste TWeets fra Lederne

SEneste Nyheder om CoronaVIRUSSEN