Lederne zoomer ind på bæredygtig ledelse med fem konferencer om FN’s verdensmål

I foråret 2021 sætter Lederne med fem digitale og gratis konferencer om FN’s verdensmål fokus på bæredygtig ledelse. Konferencerne vil handle om, hvordan man som leder og virksomhed kan arbejde bæredygtigt med både klima, sundhed, ligestilling, uddannelse og økonomisk vækst – og alle er velkomne til at deltage.

21. april 2021

Bæredygtig ledelse og FN’s verdensmål står på agendaen for virksomheder, organisationer og institutioner over hele verden. Det stiller store krav til de ledere, der skal gå forrest og forvandle udfordringer til løsninger.

Derfor har Lederne i år valgt at sætte bæredygtig ledelse, og hvordan man lykkes som bæredygtig leder i centrum for forårets konferencer.

- Hos Lederne er vi glade for, at bæredygtig ledelse så småt er ved at vinde indpas i dansk erhvervsliv og vi kan se, at flere og flere bliver bevidste om, hvor væsentligt det er at få sat fokus på denne dagsorden. Derfor vil vi som organisation gerne støtte op om de ledere, der gerne vil gøre en bæredygtig forskel, med en god blanding af teori, cases og konkrete værktøjer i løbet af vores konferencer, så vi alle kan være med til at trække dansk erhvervsliv og hele verden i en endnu mere bæredygtig retning, siger Bodil Nordestgaard Ismiris, der er administrerende direktør i Lederne.

Konferencerne går i dybden med fem af FN’s verdensmål og kommer til at foregå over fem forskellige dage, hvor der hver dag vil være fokus på et særskilt verdensmål

De fem konferencer afholdes digitalt mellem kl. 14.00-16.00 i april og maj.

  • 28. april: Fremtidens klima - den største udfordring og den største mulighed (Verdensmål 13)
  • 29. april: Uddannelse og bæredygtig ledelse i en digital fremtid (Verdensmål 4)
  • 6. maj: Meningsfulde jobs og økonomisk vækst i en bæredygtig fremtid (Verdensmål 8)
  • 10. maj: Bæredygtig fremtid gennem ligestilling og diversitet (Verdensmål 5)
  • 11. maj: Skab sundhed og trivsel gennem bæredygtig ledelse (Verdensmål 3)

Normalt afholder Ledernes lokalafdelinger konferencer lokalt, men har i år for første gang nogensinde grundet COVID-19 valgt at gå sammen om at skabe en digital Konference Tour, der når helt ud i alle dele af Danmark.

Alle er velkomne til at deltage, uanset om man er medlem af Lederne eller ej. For vi har brug for, at alle trækker i en bæredygtig retning, hvis vi skal lykkes.

Man kan læse mere om Ledernes Konference Tour 2021 og tilmelde sig her.

Kontaktoplysninger

Diana Bergenser

Diana Bergenser

Presse- og analysekonsulent

Mobil: 2399 4962

E-mail: dib@lho.dk