Mit Lederne

Pressemeddelelser

Bodil Nordestgaard Ismiris tiltræder som administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation

I dag tiltræder den hidtidige viceadministrerende direktør, Bodil Nordestgaard Ismiris, som administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation.

01. juni 2020

Bodil Nordestgaard Ismiris

- Det er med stor ydmyghed, men også spænding og glæde, at jeg har takket ja til at stå i spidsen for Danmarks største interesseorganisation for ledere med næsten 130.000 medlemmer. Jeg er utrolig stolt af Ledernes Hovedorganisation. Vi er en organisation i fremgang med meget tilfredse medlemmer. I tillæg til det afslører vores nye medarbejdertilfredshedsundersøgelse, at stolthed, engagement og tilfredshed er i top blandt vores medarbejdere. Det er jo et fantastisk udgangspunkt for en ny strategiperiode med høje krav til, at vi kan tilbyde attraktive service- og medlemstilbud.

Sådan siger Bodil Nordestgaard Ismiris, der med virkning fra i dag avancerer fra viceadministrerende til administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation. Hun blev udpeget til den øverste post af bestyrelsen i marts.

Bodil er meget optaget af at ruste danske ledere til fremtidens udfordringer, og derfor er hendes absolutte mærkesag bæredygtig ledelse. Bæredygtig ledelse handler for Bodil i høj grad om at integrere FN’s verdensmål i virksomhedernes forretningsmodeller, at fremskynde digitaliseringen i dansk erhvervsliv og øge diversiteten i ledelser og bestyrelser, herunder særligt at få flere kvinder i lederstillinger, så alle talenter bringes i spil.

- Verdensmålene sætter retningen for bæredygtig ledelse, digitaliseringen er midlet og diversitet er forudsætningen. Alle tre er helt grundlæggende vilkår, der skal bringe danske ledere, dansk erhvervsliv og Danmark videre som en konkurrencestærk verdensmålsnation, siger Bodil Nordestgaard Ismiris.

Bodil har siden 2004 været i Ledernes Hovedorganisation, hvor hun begyndte sin karriere som HR-konsulent. Herfra arbejdede hun sig op og blev en del af direktionen i 2010. I 2017 indtog hun posten som viceadministrerende direktør.

Bodil er ambitiøs og visionær, og så har hun en helt afgørende evne som topleder. Hun er både utålmodig og vedholdende på samme tid; utålmodig i forhold til at få tingene til at ske, og vedholdende, idet hun samtidig evner at følge op.

Svend Askær, bestyrelsesformand i Ledernes Hovedorganisation

Svend Askær, bestyrelsesformand i Ledernes Hovedorganisation, ser det som en kolossal styrke, at den nye administrerende direktør har et indgående kendskab til organisationen. Om valget af Bodil Nordestgaard Ismiris siger han:

- Bodil er ambitiøs og visionær, og så har hun en helt afgørende evne som topleder. Hun er både utålmodig og vedholdende på samme tid; utålmodig i forhold til at få tingene til at ske, og vedholdende, idet hun samtidig evner at følge op. For eksempel er vores vigtigste strategiske mål om en medlemstilfredshed på over 90 procent eksekveret til topkarakter. I dag er vores medlemstilfredshed på 93. Det taler sit tydelige sprog. Derudover har Bodil som viceadministrerende direktør været frontløber for den digitale transformation i organisationen. Hun har været med til at skabe en digital organisation, som harmonerer med det bæredygtige element, som alle virksomheder skal have i deres kernestruktur, hvis de skal overleve i fremtiden.

Om Bodil Nordestgaard Ismiris:

  •  Udnævnt som administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation i 2020
  • Viceadministrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation i perioden 2017-2020. Inden da direktør og chef for bl.a. Medlemsrådgivningen og HR.
  • Bestyrelsesmedlem i PFA og en del af repræsentantskabet hos ATP.
  • Uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1999
  • Født og opvokset i Vemb mellem Holstebro og Ringkøbing
  • Gift og mor til to

Kontaktoplysninger

Diana Bengtsen

dib

Presse- og analysekonsulent

Mobil: 2399 4962

E-mail: dib@lho.dk