Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Udbetaling af efterløn ved juletid

14. december 2015

Husk at udfylde dit efterlønskort senest den 22. december, hvis du ønsker at få udbetalt din efterløn for december inden nytår.

På grund af helligdagene har a-kassen kortere tid end normalt til at behandle dit efterlønskort. Det betyder, at vi skal have modtaget dine oplysninger senest den 22. december, for at vi kan overføre pengene til dig inden årsskiftet.

Udfylder du dit efterlønskort senere end den 22. december, kan vi ikke garantere, at du har dine penge i år. Du vil selvfølgelig få udbetalt din efterløn hurtigst muligt, men kommer den først til udbetaling i 2016, vil vi til SKAT kun kunne benytte din trækprocent for 2016 og ikke noget fradrag.

Hvis du er på efterløn og er tilmeldt seksmåneders-ordningen, vil din efterløn blive udbetalt som normalt, og du skal ikke gøre noget.

Betaler du til ATP?

En gang om året kan du vælge, om du vil til- eller framelde dig ATP-betalingen. Det skal ske inden den 10. januar 2016. I 2016 udgør ATP-bidrag 1,78 kroner per udbetalt efterlønstime. Skriv til os via Mit Lederne, så afmelder vi din indbetaling til ATP.

Fortæl mig mere