Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tegninger sætter lederskab i fokus på Women Deliver

09. maj 2016

Piger og kvinders muligheder og rettigheder bliver "talk of the town", når den globale konference Women Deliver finder sted i København i næste uge i dagene 16. til 19. maj. Lederne deltager i konferencen med budskabet Women Deliver Leadership.

På Ledernes stand i Bella Centeret kan konferencedeltagere og -gæster blive tegnet af bladtegner Annette Carlsen, mens de tænker over deres svar på spørgsmålet "What is your leadership vision?"

Vi synes, det er naturligt, at vi deltager og italesætter den udfordring, vi har i Danmark, hvor meget få kvinder finder vej til topledelser.

Ledernes projektansvarlige for Women Deliver Leadership Marianne Rasmussen

- Women Deliver er en international konference, der sætter fokus på kvinders rettigheder globalt. Vi synes, det er naturligt, at vi deltager og italesætter den udfordring, vi har i Danmark, hvor meget få kvinder finder vej til topledelser, siger chefkonsulent Marianne Rasmussen, der er Ledernes projektansvarlige for Women Deliver Leadership.

Ligesom konferencen Women Deliver har et budskab om, at det kan betale sig at give kvinder verden over bedre muligheder, er det Ledernes holdning til lederskab, at både virksomheder og det danske samfund er bedst tjent med, at alle ledertalenter, kompetencer og evner kommer i spil.

LÆS OGSÅ: Stor forskel på kvinder og mænds lederkompetencer

Det er fjerde gang, at Women Deliver samler beslutningstagere, ledere, meningsdannere og interessenter til fælles kamp for piger og kvinders rettigheder verden over. Tidligere konferencer har fundet sted i London, Washington og Kuala Lumpur.Blandt talerne på konferencen i København er så mangfoldige navne som Kofi Annan, generalsekretær i FN, den tidligere norske statsminister Gro Harlem Brundtland, sanger og HIV-aktivist Annie Lennox og HKH Kronprinsesse Mary, der er protektor for Women Deliver.

Ledernes aktiviteter på konferencen kan følges på #WD2016 og #kvinderiledelse. Pressen er naturligvis velkommen til at benytte standen med bladtegner Annette Carlsen som et uformelt mødested for interviewaftaler og lignende.