Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Styr på arbejdsmiljøet - gratis landsdækkende møder

09. november 2016

Nu har du mulighed for at få nye input og gode ideer til din arbejdsmiljøindsats, og det kan du gøre hurtigt, nemt og gratis.

Roadshowet afholdes denne gang fra den 23. januar 2017 til den 10. februar. Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor i landet du vil deltage.

På møderne kan du blandt andet høre om følgende emner:

• Status på arbejdsmiljøet i industrien
• Ulykkesforebyggelse
• Sund arbejdsmiljøkultur
• Støj
• Tavlemøder
• Social kapital
• Interne kampagner

Du vil på mødet få præsenteret produkter målrettet dig som leder. Herudover vil der være en række andre populære vejledninger og værktøjer, som du gratis kan tage med hjem og have nytte af i samarbejdet med dine medarbejdere. Der er blandt andet tale om materialer vedrørende konflikthåndtering, kemi, unge og nyansatte, arbejdsmiljøuddannelse samt forebyggelse af ulykker.

Møderne er en god anledning for både ledere og medarbejdere til at få konkrete redskaber og inspiration til samarbejdet om et godt og produktivt arbejdsmiljø. Derfor opfordrer vi til at både ledere og medarbejdere deltager.

Lars Andersen, arbejdsmiljøchef fra Lederne

Møderne og materialerne er målrettet ledere og medarbejdere i industrien, men du er naturligvis også meget velkommen, hvis du kommer fra en anden branche. Arrangementet er åbent for alle.

Møderne begynder kl. 12.00 og slutter kl. 15.00. Der serveres en sandwich fra 12.00 til 12.30 samt kaffe og kage i pausen.

Læs mere om de gratis arrangementer og se, hvor i landet de finder sted (PDF)

Tilmeld dig elektronisk
Tilmeldingsfrist er 8 dage før arrangementet afholdes.