Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Nyheder

Styr på arbejdsmiljøet - gratis landsdækkende møder

04. februar 2016

Nu har du mulighed for at få nye input og gode idéer til din arbejdsmiljøindsats på Ledernes årlige arbejdsmiljø roadshow, der afholdes rundt om i landet.

Roadshowet afholdes denne gang fra den 25. januar 2016 og tre uger frem. Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor i landet du vil deltage.

På møderne kan du blandt andet høre om følgende emner:

  • Status på arbejdsmiljøet i industrien
  • Arbejdstilsynets særlige indsats indenfor metal- og maskinindustrien
  • Risikovurdering
  • Job & krop i industrien
  • Den svære samtale (arbejdspladsfastholdelse)
  • Industrirobotter, maskinsikkerhed og CE-mærkning

 

Du vil på mødet få præsenteret produkter målrettet dig som leder. Herudover vil der være en række andre populære vejledninger og værktøjer, som du gratis kan tage med hjem og have nytte af i samarbejdet med dine medarbejdere. Der er blandt andet tale om materialer vedrørende konflikthåndtering, kemi, unge og nyansatte, arbejdsmiljøuddannelse samt forebyggelse af ulykker.

- Møderne er en god anledning for både ledere og medarbejdere til at få konkrete redskaber og inspiration til samarbejdet om et godt og produktivt arbejdsmiljø. Derfor opfordrer vi til, at både ledere og medarbejdere deltager, siger arbejdsmiljøchef fra Lederne Lars Andersen.

Møderne og materialerne er målrettet ledere og medarbejdere i industrien, men du er naturligvis også meget velkommen, hvis du kommer fra en anden branche. Arrangementet er åbent for alle. Det betyder, at du er velkommen til at tage gode medarbejdere og kollegaer med.

Elektronisk tilmelding skal ske her

Møderne om arbejdsmiljø gennemføres for 11. gang i et samarbejde mellem Lederne, CO-industri og DI i regi af Industriens Branchearbejdsmiljøråd (I-BAR). I-BAR er det forum, hvor Lederne, Dansk Industri og CO-industri samarbejder om at fremme og udvikle gode arbejdsmiljøforhold i industriens virksomheder.

Her foregår konferencerne

4. februar: Restaurant Gammelhavn A/S Britanniavej 3, 6700 Esbjerg
8. februar: Comwell Køge Strand Strandvejen 111, 4600 Køge
9. februar: Huset Middelfart Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart
10. februar: Hotel Fredrik d. II, Slagelse Idagårdsvej 3, 4200 Slagelse