Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Nyheder

Se mig!

11. maj 2015

Lederne har fået ny hjemmeside. Sitet er responsivt, så du kan bruge det både hjemmefra, på kontoret, og når du er på farten.

Udgangspunkt i brugeren: Dig
Vi har sat brugervenligheden i højsædet og har undervejs testet på både medlemmer og ikke-medlemmer, som har givet brugbar feedback. Vi har skåret ned i antallet af sider, forenklet menustrukturen og fået en ny, forbedret søgemaskine.

Der er tre nye hovedmenupunkter:

  • Få hjælp og svar – Alt det, du skal bruge, når du som medlem har mere eller mindre akut brug for hjælp, sparring eller rådgivning
  • Udvikling og karriere – Fokus på din udvikling, uddannelse, nyttige karriereværktøjer, netværk og meget mere, som kan bringe dig videre
  • Viden om ledelse – Her finder du blandt andet ny forskning, debat, nye bøger, guides og dilemmaer. 
postkort

Brug Lederne.dk på computer, tablet og mobil.

Nyt ”Mit Lederne”
Du finder alle dine muligheder for digital selvbetjening på Mit Lederne, hvor du kan logge ind med Ledernes login eller NemID.

Din situation
Du kan også finde ind til relevant indhold via ikonerne på forsiden, som leder ind til indhold, der er udvalgt alt efter, hvilken situation du står i lige nu. Så har du eksempelvis fået nyt job, kan du via situationen ”For dig der har fået nyt job” finde ind til det, du kan have brug for – blandt andet:
  • KarriereSparring 
  • Kontraktgennemgang
  • Lønstatistik
  • Ledernes Tillægsforsikring 

Herudover…
Nederst på alle sider finder du informationer om blandt andet kontakt, lokalafdelinger, medlemskab og nyheder.

Hjælp til dig

Brug for hjælp/spørgsmål?
Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til hjemmesiden, er du altid velkommen til at ringe til vores hotline på telefon: 3283 3639 imellem kl. 8 og 15 på hverdage.