Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Rocksanger skal lære ledere at nytænke

19. september 2016

På onsdag den 21. september afholder Lederne den første af i alt 17 konferencer. Fra Rønne til Hjørring klædes ledere på til jobbet med ny viden om blandt andet stress og innovativ ledelse. En af de i alt 30 oplægsholdere er forsangeren i D-A-D Jesper Binzer, som vil overføre rockens grundregler til ledelse.

- Temaerne på efterårets konferencer er meget oppe i tiden, og vi oplever, at ledere efterspørger viden om netop disse emner. Stress er en af de helt store udfordringer i vores samfund, og det er et område, som de fleste ledere på et eller andet tidspunkt kommer i berøring med. Enten fordi de selv bliver stresset eller skal håndtere medarbejdernes stress. Stress er et komplekst emne, og vi vil gerne give lederne konkrete råd til, hvordan de kan gribe det an, siger Uffe Daub, der er chef for salg og marketing hos Lederne.

Han peger på, at mange ledere mangler værktøjer til at spotte forskellen på stress og travlhed og få viden om, hvordan stress kan forebygges.

Ofte har vi ledere travlt, men det er vigtigt ind imellem at stoppe op og tænke over, om man kan gøre tingene bedre eller på en anden måde

Salg- og marketingschef hos Lederne Uffe Daub

Sanger og forsker danner makkerpar
Et andet af konferencerækkens temaer er innovativ ledelse. Her vil en række oplægsholdere præsentere deres syn på og idéer til, hvordan ledere kan blive bedre til at tænke ud af boksen og forny deres lederskab og forretning.

Forsanger i rockbandet D-A-D Jesper Binzer og fremtidsforsker Thomas Geuken er et nyt makkerpar på ledelseskonferencer, og med deres foredrag ”Rock’n’Roll Business” hjælper de ledere med at tænkte nyt. Jesper Binzer og Thomas Geuken mener, at virksomheder og deres medarbejdere er hinandens råstof, mulighed og skæbne, og de fortæller om, hvad man kan lære af rock’n’roll i forhold til kollektivt fællesskab, drive, talentdyrkelse og innovation.

LÆS OGSÅ: Virksomheder godt tilfredse med lederkurser

Binzer og Geuken kan opleves den 11. oktober i Greve, 12. oktober i Hørsholm og 9. november i Viborg.

Uffe Daub ser meget frem til konferencerne:

- Som lederorganisation har vi et ansvar for at bidrage til udviklingen af god ledelse. Vi tror på, at det er berigende for enhver leder at komme ud og få ny inspiration til lederskabet. Ofte har vi ledere travlt, men det er vigtigt ind imellem at stoppe op og tænke over, om man kan gøre tingene bedre eller på en anden måde, siger salg- og marketingchefen.

I alt er 30 oplægsholdere med på årets konferencer. Oplægsholderne tæller alt fra prominente forskere og erhvervspsykologer til mindfulness-eksperter, debattører og folk fra underholdningsindustrien.

Konferencerækken starter i Odense den 21. september og slutter i Århus 16. november.