Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit hjem er ikke noget Bo Bedre-hjem

07. marts 2016

Når man siger ja til et toplederjob, må man samtidig være klar til at vælge andre ting fra. Det fastslår den administrerende direktør i Lundbeckfonden Lene Skole i et interview i det nye nummer af magasinet Lederne. Blandt det, hun selv har valgt fra, er at have et hjem, der kandiderer til at komme i Bo Bedre.

-Vælger man et tidskrævende lederjob til, må andet vælges fra. Man må gøre sig klart, at noget af det, man vælger til, er masser af hårdt arbejde. Ens hjem kan nok ikke se helt så smart ud, som det ellers ville have gjort, bollerne bliver næppe hjemmebagte, og det kan også godt være, at en del af det med børnene må uddelegeres, siger Lene Skole, som tidligere på året modtog prisen Women´s Board Award.

Lene Skole tilføjer, at hun og ægtefællen Anders T. Skole-Sørensen, som er CFO i Matas, bestemt ikke har ”noget Bo Bedre-hjem”, og der er ”rigtig meget take-away, når vi får gæster”. Det er Lene Skoles håb, at hun kan fungere som rollemodel og inspiration for andre potentielle kvindelige ledere.

LÆS OGSÅ: Årets kvindelige bestyrelsesmedlem kåres

- Jeg vil da håbe, at jeg på en eller anden måde kan være med til at inspirere flere kvinder til at vælge en lederkarriere og dermed også bestyrelsesvejen. Hvis jeg kan det, så synes jeg, jeg er nået langt, fastslår Lene Skole.

At være en god leder handler om at kunne udstikke en klar retning, sætte nogle ambitioner – gerne meget høje ambitioner – og samle det rette team til at udføre det

Lene Skole, direktør i Lundbeckfonden

God ledelse handler ifølge Women´s Board Award-vinderen både om udstikke en retning og levere resultater.

- At være en god leder handler om at kunne udstikke en klar retning, sætte nogle ambitioner – gerne meget høje ambitioner – og samle det rette team til at udføre det. Men i sidste ende tæller det jo kun, hvis der leveres resultater, siger Lene Skole til magasinet Lederne.

Læs hele interviewet med Lene Skole her

Læs mere om Women'S Board Award her