Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Kan I vinde ArbejdsmiljøPrisen 2016

06. juni 2016

Har I på din arbejdsplads gjort noget særligt for at styrke arbejdsmiljøet – og kan I se, at det virker? Så er det nu, du skal indstille jer som kandidat til Arbejdsmiljøprisen.

Fra nu og frem til den 12. september 2016 har du mulighed for at indstille kandidater til den årlige pris, ArbejdsmiljøPrisen.

Prisen gives til dygtige ledere og virksomheder, der har ydet en særlig indsats på arbejdsmiljøområdet inden for en af de fire kategorier arbejdsulykker, psykisk arbejdsmiljø, muskel-skeletpåvirkninger eller samarbejde om arbejdsmiljø.

ArbejdsmiljøPrisen 2016 bliver uddelt på ArbejdsmiljøDagen torsdag den 24. november 2016 på Crowne Plaza i København. Det bliver en inspirerende dag med både prisuddeling, mulighed for at møde de nominerede og spændende oplæg, der kan inspirere og give ideer til den fremtidige indsats.

ArbejdsmiljøPrisen, der uddeles af Arbejdsmiljørådet, gives til virksomheder eller arbejdspladser, der fortjener anerkendelse og hæder for deres arbejdsmiljøindsats, og hvor indsatsen også kan være til inspiration for andre.

Alle kan indstille sig selv eller andre til prisen fra den 1. juni 2016. Hold øje med www.arbejdsmiljøprisen.dk, hvor du finder årets indstillingsskema og meget mere information om prisen og årets prisuddeling. Sidste frist for tilmelding er den 12. september 2016.

Dommerkomitéen består af en repræsentant for henholdsvis Lederne, DA, LO, FTF, KL, Akademikerne samt Arbejdsmiljørådets formand.

Du kan indstille din arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen og tilmelde dig ArbejdsmiljøDagen på www.ArbejdsmiljøPrisen.dk

 

Tema hos lederne