Mit Lederne

Nyheder

Hvor meget tjener du?

03. oktober 2019

Vær med til at skabe et godt lønværktøj til gavn for dig og resten af medlemmerne i Lederne ved at fortælle os, hvad du får i løn. 

 

Ledernes lønstatistik

Ledernes Lønstatistik er dit værktøj til at benchmarke din løn op mod andre lederes og finde de gode argumenter for, hvorfor du skal have mere i løn til næste lønforhandling.

Jo flere besvarelser, jo stærkere statistik 
I disse dage sender vi en mail-invitation til at deltage i årets lønstatistik til dig, der har job som leder eller betroet medarbejder i Danmark. For at kunne lave den stærkeste og mest dækkende lønstatistik har vi brug for din hjælp – alt, du skal gøre, er at svare på nogle spørgsmål om din løn. Måske har du allerede svaret – og ellers kan du nå det lidt endnu. Det tager kun ca. 7 minutter at deltage.

Som tak for din deltagelse trækker vi lod om fem Supergavekort af 500 kroner til www.gavekortet.dk.

Desuden får du tilsendt en unik sammenligning af din løn og lønnen blandt ledere i din situation, når undersøgelsen er færdig til november. Den kan du bruge til at kende din markedsværdi og stå stærkere næste gang du skal forhandle din løn.

Det er kun medlemmer af Lederne, der inviteres til at deltage i lønstatistikken.

Bemærk at det er analysebureaet YouGov, som står for dataindsamlingen på vegne af Lederne.

Hvornår sker hvad?

  • Den. 3. og 4. oktober: Du får en invitation til lønundersøgelsen i din mailboks, hvis du har et job som leder eller særligt betroet medarbejder i Danmark

  • Den. 11. oktober og 21. oktober: Du får en reminder, hvis du ikke har svaret endnu

  • Den 25. oktober kl. 10.00: Undersøgelsen lukkes, og analysearbejdet går i gang

  • Primo december: Lønstatistikken opdateres med de data du og andre medlemmer har givet os. Samtidig får du en sammenligning af din løn og andre lederes løn i samme situation


Har du endnu ikke modtaget en invitation?
 
Hvis du ikke har modtaget din invitation i indbakken, så tjek gerne dit spam-filter. Du er også velkommen kontakte os på analyse@lederne.dk og bede om en ny invitation til undersøgelsen.

Særlige forhold for medlemmer af Lederne Søfart 
Medlemmer af Lederne Søfart under DIS (Dansk Internationalt Skibsregister) har desværre ikke mulighed for at få en lønsammenligning på grund af de særlige løn- og skattevilkår, der gælder. De medlemmer vil dog kunne se gennemsnitsløn med mere for deres stilling i de løntabeller, der udarbejdes på baggrund af lønstatistikken.