Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit Lederne

Nyheder

Hvad har Kofi Annan og Lederne til fælles?

02. maj 2016

Du kan opleve dem begge, når talere og deltagere fra hele verden mødes i København til konferencen Women Deliver med en fælles ambition: At forbedre kvinders vilkår – for hele det globale samfunds skyld.

Fra mandag den 16. – 19. maj er København værtsby for den fjerde udgave af Women Deliver, som er en international konference om kvinders sundhed og rettigheder.

Her kan du opleve internationale navne som blandt andre tidligere generalsekretær i FN Kofi Annan og tidligere statsminister i Norge Gro Harlem Brundtland. Og så kan du komme forbi Ledernes stand og blive lynportrætteret af en professionel tegner og dele dine ambitioner og visioner som leder og lade dig inspirere af andre.

Ledernes tilstedeværelse på konferencen er i god tråd med Ledernes indsats "Women Deliver Leadership", der har som formål at få flere kvinder ind i ledelse, fortæller leder af indsatsen chefkonsulent Marianne Rasmussen.

- Vores hovedpointe er, at kvinder i ledelse er en god forretning. Øget diversitet bonner simpelthen positivt ud på bundlinjen, viser flere undersøgelser. Herhjemme stiger antallet af kvindelige ledere, men det skal gå hurtigere. Ved at være til stede på konferencen vil vi sætte fokus på den forskel, som kvindelig ledelse gør globalt, siger Marianne Rasmussen. 

Du kan møde os i Bella Centrets messeområde og følge med på Ledernes Facebook eller på Twitter: #WD2016 og #kvinderiledelse.

LÆS OGSÅ: Portræt af CEO for Women Deliver Katja Iversen

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback