Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit Lederne

Nyheder

Husk at udfylde lønstatistikken

19. september 2016

Der lander snart et spørgeskema i din indbakke. Hvert år indsamler Lederne nemlig detaljerede og aktuelle lønoplysninger fra vores medlemmer, som vi bruger til den årlige lønstatistik. Vil du have en individuel sammenligning af din egen løn og pension med andre ledere i samme situation som dig? Så ses vi ved tasterne d. 28. og 29. september.

D. 28. og 29. september udsender Lederne spørgeskemaet til brug for vores årlige lønstatistik til medlemmer. Lønstatistikken er den mest omfattende, detaljerede og aktuelle samling af oplysninger om lønforhold for ledere. Den giver dig som medlem et unikt indblik i, hvad ledere tjener afhængigt af stilling, alder, region og branche. Ikke mindst giver den dig mulighed for at benchmarke dig selv op mod andre ledere i lignende stillinger og brancher.

Se mere om Ledernes Lønstatistik

Din besvarelse er vigtig
Vi indsamler oplysninger fra medlemmer af Lederne hvert år, så vi sikrer, at lønstatistikken er opdateret og pålidelig – og jo flere besvarelser vi får, jo bedre bliver statistikken. Derfor håber vi, at du også vil bidrage til årets lønstatistik ved at svare på det spørgeskema, der snart lander i din indbakke. Det er vigtigt, at du svarer, også selvom der ikke er sket ændringer i din løn det seneste år.  

Fordele ved at deltage i undersøgelsen
En af fordelene ved at svare på lønstatistikken er, at du midt i november kan få tilsendt en individuel sammenligning af din egen løn og pension med andre ledere i tilsvarende situation. Det giver dig et godt udgangspunkt for lønforhandling og skaber et overblik over lønnen i netop din branche, på dit lederniveau. 

Lønstatistikken er en af Ledernes mest besøgte sider på lederne.dk og et vigtigt værktøj for ledere i Danmark. Over 42.000 medlemmer af Lederne har klikket sig rundt i sidste års statistik. 

Når du deltager i undersøgelsen, er du automatisk med i lodtrækningen om fem supergavekort til en værdi af 1,500 kroner. Gavekortet kan bruges til hundredvis af butikker og oplevelser. Læs mere her. Vinderne får direkte besked. 

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback