Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Nyheder

Konference: Fra stress til trivsel hos ledere

16. september 2015

Hvordan ville jeres arbejdsplads se ud, hvis en leder gik ned med stress? Gør I nok for at forebygge, at det sker? Torsdag den 22. oktober inviterer Arbejdstilsynet og Lederne til en spændende eftermiddag med fokus på forebyggelse af stress hos ledere.

Sygemeldinger på grund af stress rammer hårdt, både for den enkelte, for virksomheden og for de andre medarbejdere. Når en leder rammes, kaster det skygger ud i hele organisationen, og rammer især den afdeling, som lederen havde ansvar for.

Du kan få mere viden om, hvordan risikoen for stress blandt ledere kan forebygges og håndteres. Arbejdstilsynet og Lederne inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på, hvordan man på arbejdspladsen kan arbejde målrettet med at forebygge og håndtere, at lederne rammes af stress.

Arrangementet er åbent for alle med interesse for emnet, og er en del af den europæiske arbejdsmiljøkampagne. Du vil undervejs få en række værktøjer, som du kan bruge, uanset hvilken rolle du har, når din arbejdsplads skal tage effektivt hånd om stress hos ledere.

Mødet er gratis og åbent for alle.

Program

12.30: Frokost m. sandwich

13.00: Velkomst v.Hanne Sofie Tromborg Olesen, tilsynsdirektør Arbejdstilsynet, Tilsynscenter Syd

13.15: Stress og trivsel hos ledere v. Signe Tønnesen Bergmann, Chefkonsulent, Lederne

14.00: Sådan arbejder vi med forebyggelse af stress hos ledere v. John Korsgård, LM Windpower i samarbejde med Marie Isolde Müller, erhvervspsykolog Alectia, Kolding

14.45: Pause

15.15: At undgå at blive ramt at stress v. Jerry Vinther, Projektleder ved Erhvervsakademiet Lillebælt

16.00: Afslutning

Praktiske oplysninger

Dato
22. oktober 2015

Tid
Kl. 12.30-16.00

Sted
Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd
Eltangvej 232
6000 Kolding

Pris
Gratis