Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Disruption, ansvarlighed og stress på dagsordenen på lederkonferencer

20. februar 2017

Temaerne er disruption, ansvarlighed, stress og innovation, når Lederne i løbet af foråret med startskud den 16. marts inviterer til i alt 16 ledelseskonferencer rundt omkring i landet med 23 forskelige oplægsholdere – lige fra ceremonimester i Kongehuset Kim Kristensen til rocksangeren Jesper Binzer.

På syv af konferencerne står der ”Leder – tag ansvar” på plakaten. Ægte lederskab handler om at tage ansvar, og en af forudsætningerne for at kunne tage ansvar som leder er, at man kender sine personlige styrker. Der er forskelige oplægsholdere til at belyse dette emne rundt omkring i Danmark, blandt andre mentalcoach og tidligere eliteroer Arne Nielsson, oberst og ceremonimester i Kongehuset Kim Kristensen og personaletræner Anne Willemoes.

LÆS OGSÅ: Hver tredje virksomhed forebygger stress blandt ledere og medarbejdere

Overskriften er disruption på seks af konferencerne. Mange taler og skriver i disse år om disruption, men hvad betyder det konkret for virksomhederne og måden at lede på? Til at besvare de spørgsmål og få modeordet bragt ned på jorden er der oplæg fra blandt andre ekspert i sociale medier Astrid Haug, serieiværksætteren Jonathan Løw og virksomhedsrådgiver Thomas Marschall.

To af Ledernes forårskonferencer handler om forebyggelse og håndtering af stress. Her er oplægsholdere seniorforsker Bo Netterstrøm, mindfulness ekspert Chris Norre og ledelsesrådgiver Christian Ørsted.

LÆS OGSÅ: Innovation skal tænkes ind i den daglige drift

En enkelt konference retter søgelyset mod innovation med inspiration fra musikkens verden. Hvordan fornyr man sig som leder og finder nye veje – og hvordan tænker man ud af boksen? Det giver direktør for Godsbanen Flemming Dybbøl, fremtidsforsker Thomas Geuken og forsanger i rockbandet D-A-D Jesper Binzer bud på.

Forårets første konference skydes i gang torsdag den 16. marts i København, og konferencetouren slutter onsdag den 24. maj Roskilde.