Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Corydon og Rørbye Rønn taler om ledelse

14. september 2015

Tre topledere fra tre meget forskellige verdenshjørner mødes til debat, når Lederne holder Ledelsens Dag torsdag den 19. november.

Hvad er egentlig det sjove ved at være topleder? Hvordan holder man liv i engagementet, hvilken rolle spiller medarbejderne, og hvad har været afgørende for at havne, hvor de er i dag? Det er blot nogle af de spørgsmål, som Rema 1000-direktøren Henrik Burkal, DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn og tidligere finansminister Bjarne Corydon giver svar på, når de holder oplæg og deltager i debatten på Ledelsens Dag.

Som øverste leder i DR står generaldirektør Maria Rørbye Rønn på mål for en organisation, som alle danskere har en holdning til. Hvad det kræver af generaldirektøren og medarbejderne, løfter Maria Rørbye Rønn sløret for. Henrik Burkal vil blandt andet fortælle, hvad han mener med ”Management by Jazz”, og Bjarne Corydon vil med sin baggrund som ansvarlig for hele Danmarks økonomi give sit syn på ledelse.

LÆS OGSÅ: Konference om psykisk arbejdsmiljø og produktivitet

Konferencen, der finder sted i Tivoli Congress Center i København, har i år fokus på ledelseskraft, og ud over de tre hovednavne vil en række andre ledelsesprofiler give deres indspark og inspiration til livet som leder. Det drejer sig om blandt andre kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes, CEO og grundlægger af Dyrberg/Kern Henrik Kern og Nadia Kløvedal Reich, der er forstander for Den Europæiske Filmskole.

Ledelsens Dag er også rammen om uddelingen af prisen som Årets Leder 2015. Navnene på kandidaterne til den prestigefyldte ledelsespris offentliggøres mandag den 5. oktober.

Ledelsens Dag afholdes 19. november