Mit Lederne

Nyheder

20 debatter om ledelse på tre dage

27. maj 2019

På Folkemødet arrangerer Lederne sammen med fire partnere 20 debatter, der finder sted på Ledelsesscenen i hjertet af Allinge.

Ledelsesscenen logo

Dataetik, Europas ledelse i fremtiden, vilkårene for offentlig ledere, FN’s verdensmål og en dyst om, hvilken amerikansk præsident, der var den største leder.

Det er temaerne for fem debatter, som Lederne arrangerer på Folkemødet i år. Debatterne finder sted på Ledelselsescenen, som Lederne står bag sammen med Kommunernes Landsforening, Djøf, Mandag Morgen og Mercuri Urval. I alt er der 20 debatter i løbet af tre dage på Ledelsesscenen.

Læs beskrivelsen af de 20 debatter her

Nyt lederskab – nye muligheder
Det overordnede tema for Ledelsesscenen i år er: Nyt lederskab – nye muligheder.

I en fælles udtalelse fra parterne bag Ledelsesscenen hedder det:

”Fremtidens udfordringer kræver en ny type lederskab og et nyt mindset. Et visionært, agilt og kreativt mindset, der kan udstikke kursen men samtidig justere den løbende efter hurtige forandringer i omverdenen, i det politiske lederskab og i markedet.

Et mindset med indsigt i digitaliseringens dybe indvirken på vores fremtid og på muligheder så vel som trusler. Med opmærksomhed på klimaforandringernes indvirken på vores dagligdag og en ny type etisk samfundsansvar.

Med en anden form for medarbejderudvikling og talentrekruttering end tidligere tilpasset de nye generationer på arbejdsmarkedet, og samtidig et blik for at gøre det attraktivt for de ældre at blive i jobbet.

Mød ledere med noget på hjerte og vigtige erfaringer på Ledelsesscenen på Folkemødet 2019.”