Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

nanna simone jensen

Nanna Simone Jensen

Arbejdsmiljøkonsulent

Ansat hos Lederne siden: 2015

Født: 7. marts 1988

Telefon: 4016 3274

e-mail: nsj@lederne.dk

 

 

Download fotos

Download 1

Download 2

 

 

Nanna Simone Jensen er arbejdsmiljøkonsulent i Lederne. Sammen med resten af arbejdsmiljøteamet arbejder Nanna politisk med ledere og ledelse i forhold til emner som arbejdsmiljø, trivsel, sygefravær og sundhed. Målet er:

 

  1. at sikre ledere i Danmark har gode arbejdsmiljøforhold
  2. at skabe de bedst mulige rammer for, at ledere kan leve op til deres opgaver og ansvar for at sikre et sikkert, sundt og produktivt arbejdsmiljø.

     

En stor del af indsatsen sker gennem påvirkning af beslutningstagere og beslutningsprocesser. Det indebærer samarbejde med politikere, arbejdsgiverforeninger og fagbevægelse, myndigheder forskere mv.

 

Nanna Simone Jensen varetager Ledernes interesser i en række råd, nævn og udvalg - blandt andet i Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø.

Ud over politisk interessevaretagelse arbejder hun bl.a. med trivsel og stress, som er en del af Ledernes eksterne strategi, som dels drejer sig om lederens egen trivsel og eventuelle stress, dels lederens håndtering af medarbejderes trivsel og forebyggelse af stress.

 

Nanna Simone Jensen er uddannet cand.comm. med speciale i kommunikation og arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet i 2015