Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Om hjemmesiden

Her kan du læse mere om vores rådgivning på hjemmesiden, brug af cookies og vores privatlivspolitik.

Om vores rådgivning på hjemmesiden (disclaimer)
Lederne tilbyder alene denne hjemmeside som en service- og informationskilde til brugeren. Oplysningerne, som giver en generel og overordnet oversigt over flere ansættelses- og a-kasse-retlige områder, kan og skal ikke træde i stedet for en specifik juridisk rådgivning.

Hvis du er medlem af Lederne, har du mulighed for at få kvalificeret bistand fra vores jurister og advokater, og vi opfordrer dig til altid at forelægge dit juridiske spørgsmål eller problem med henblik på en selvstændig sagsbehandling - som vil omfatte den nødvendige sammenkædning af fakta og de enkelte regler og relevante/beslægtede retsområder. Personlig og individuel rådgivning er en forudsætning for en præcis besvarelse og beskrivelse af din retsstilling.

Det fremgår af de enkelte dele af hjemmesiden, hvornår disse er ajourført. Lederne påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning efter ajourføringstidspunktet.

Lederne påtager sig intet ansvar for indlæg på hjemmesiden, der ikke er udarbejdet af Lederne, eller indholdet af hjemmesider, der linkes til fra hjemmesiden.

Retningslinjer for behandling af personoplysninger
Når du klikker dig ind på lederne.dk, indsamler Lederne oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger lederne.dk og de andre websteder. som denne persondatapolitik dækker.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Når du besøger Ledernes websites, indsamler vi to typer informationer om dig.

  • Oplysninger, som vi kan henføre til dig som person
  • Ikke-personlige oplysninger

Oplysninger, som kan henføres til dig som person, indsamles typisk i forbindelse med at du bestiller en service, eksempelvis når du kontakter os med spørgsmål via webformularer, eller når du tilmelder dig nyhedsbreve. De ikke-personlige oplysninger, som vi indsamler, er typisk oplysninger, der vedrører din anvendelse af vores tjenester på hjemmesiden. Det kan være oplysninger om, hvilke sider du har besøgt, hvor ofte du besøger hjemmesiden, eller om du er logget ind. Til dette formål bruger vi cookies.

Deklaration af websitets brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet Intern / førstepartscookies Ekstern / tredjepartscookies
Teknisk funktionalitet ja ja
Trafikmåling ja ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign. ja ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering ja ja


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S
E-mail: lederne@lederne.dk  

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.  

Vi skelner mellem cookies, der har lederne.dk som afsender (førstepartscookies) eller en af vores samarbejdspartnere – typisk annoncører – som afsender (tredjepartscookies).

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Nogle cookies slettes automatisk, når du lukker din browser (sessions-cookie). De resterende cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies benyttes til at gøre din brug af websitet så brugervenligt som muligt. Dette kan vi gøre, fordi vi gennem disse cookies indsamler anonyme oplysninger om, hvordan vores brugere benytter vores website. Enkelte indeholder data om din person, for eksempel om du er logget ind på "Mit Lederne", disse indeholder dog ikke personfølsomme data som for eksempel CPR, løn, kontaktinformation og lignende, men alene informationer, der gør, at vores system kan genkende dig i forbindelse med dit login.

Du kan desuden også finde kontaktoplysninger, hvis du ønsker mere information om de indsamlede oplysninger

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google Adwords
  • EuroAds (affiliate)
  • Open Ad Exchange
  • Fyens.dk
  • EPN.dk

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lederne, skal du rette henvendelse på lederne@lederne.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

I forbindelse med en række services på lederne.dk benytter Lederne andre databehandlere. Det er i alle tilfælde Lederne, der er dataansvarlig. En databehandler udfører selve den praktiske databehandling på vegne af den dataansvarlige.

  • Capevo A/S, Capevo A/S, En del af KMD-koncernen, Lautrupparken 40-42, DK-2750 Ballerup (web-formularer)
  • DSI-NEXT A/S, Søndervangs Allé 20, 8260 Viby J (NemID-login)
  • Globase International, Emdrupvej 28B, 2100 København Ø (nyhedsbreve)
  • Conference Manager, Kongevejen 268, 2830 Virum (konferencetilmeldinger)

4. Accept
Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger lederne.dk

Ledernes privatlivspolitik dækker også de domæner, der fører brugerne videre til ovenstående websteder, for eksempel ledelseidag.dk og lederkompetence.dk.

Opdateret: 24.10.2017

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback