Mit Lederne

Ledernes Hovedorganisation

Om Virksom

Virksom er organisation og a-kasse for dig, der er selvstændig – og så er Virksom en del af Ledernes Hovedorganisation.

Om Virksom

Tre organisationer i samme hus
Ledernes Hovedorganisation har tre organisationer med forskellige medlemsgrupper. Lederne er for ledere og særligt betroede medarbejdere, og PRO er for funktionærer, der er ansat på individuel kontrakt. Som den tredje organisation i familien er Virksom den organisation, der henvender sig til dig, der har din egen virksomhed. Alle tre er de en del af Ledernes Hovedorganisation og har fælles a-kasse (A-kassen LH).

Bringer medlemmerne videre
Alle ydelser og services hos Virksom er specifikt udviklet med fokus på, at gøre dagligdagen lettere for dig, der har valgt at drive selvstændig virksomhed. Vi yder personlig rådgivning til alle de udfordringer, du møder på din vej som selvstændig – hvad enten du er ved at starte op eller går med tanker om at videreudvikle din virksomhed.

Vi tilbyder juridisk rådgivning, når du skal ansætte medarbejdere, hvis du skal indgå en konsulentaftale, eller i forbindelse med kontrakter, ejeraftaler og meget mere. Du kan også downloade skabeloner til alle dine vigtigste dokumenter i virksomheden – og få vores jurister til at tjekke dem igennem.

Samtidig kan du med Virksoms Indtægtssikring sikre din indtægt, hvis du bliver syg eller går konkurs, eller hvis du skal passe et sygt familiemedlem. Og med dit medlemskab af vores a-kasse, kan du også sikre dig ret til dagpenge.

Herudover har vi en hel række guides, services, arrangementer og tilbud, der kan inspirere dig i dit liv som selvstændig.

Prisen for medlemskab er den samme i alle tre organisationer, og serviceydelserne af samme, høje kvalitet – med fokus på netop dit behov.

Læs mere om Virksom
Se alle medlemsfordelene i Virksom