Mit Lederne

Ledernes Hovedorganisation

Om PRO

PRO er organisation og a-kasse for dig, der er funktionær og ansat på en individuel kontrakt - og så er PRO en del af Ledernes Hovedorganisation. 

Om PRO

Tre organisationer i samme hus
Ledernes Hovedorganisation har tre organisationer med forskellige medlemsgrupper. Lederne er for ledere og særligt betroede medarbejdere, og Virksom er for selvstændige. Som den tredje organisation i familien er PRO den organisation, der henvender sig til dig, der er funktionæransat. Alle tre er en del af Ledernes Hovedorganisation og har fælles a-kasse (A-kassen LH).

Bringer medlemmerne videre
Alle ydelser og services hos PRO er målrettet dig, der er funktionæransat. Vi har fokus på at stå til rådighed for dig som medlem, når du har behov for hjælp, og på at tilbyde målrettet sparring og rådgivning undervejs i din karriere – både når det går op, ned eller til siden.

Vi klæder dig på til alt fra løn- og kontraktforhandling til håndtering af advarsler, klausuler og opsigelse. Og derudover tilbyder vi en lang række andre services, som kan bringe dig videre i din karriere – uanset, hvilken fase af dit arbejdsliv, du befinder dig i. Vi lægger også vægt på at give dig værktøjer til at styrke din trivsel og være opmærksom på stress-symptomer, så du kan trives og forme dit arbejdsliv bedst muligt.

Prisen for medlemskab er den samme i alle tre organisationer, og serviceydelserne af samme, høje kvalitet – med fokus på netop dit behov.

Læs mere om PRO
Se alle medlemsfordelene i PRO