Om Ledernes Hovedorganisation

Lederne | Arbejdsplads
Ledernes Hovedorganisation er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Virksom og PRO.

Selv om du er ansat som funktionær uden lederansvar i dag, kan det være, at du får et lederjob eller vælger at blive selvstændig. Det er baggrunden for, at Ledernes Hovedorganisation nu har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

• Lederne:
Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
• PRO:
Ny organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt
• Virksom:
Ny organisation for selvstændige

 

Du kan læse mere om Ledernes's to søsterorganisationer her:

Læs om PRO på Pro-org.dk

Læs om Virksom på Virksom.dk

Målrettet medlemsservice
Med tre forskellige organisationer og en tværgående a-kasse kan vi matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig. For dig som medlem betyder det, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke bekymre dig om at skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job. Så finder vi den organisation under Ledernes Hovedorganisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Vi bringer dig videre
Med missionen ”bringer dig videre” i centrum har Ledernes Hovedorganisation ansat rådgivere, advokater og andre specialister, der servicerer alle medlemmer i de tre søsterorganisationer.  Dermed kan medlemmer af Lederne, PRO og Virksom få den helt rette, kompetente rådgivning og service til netop deres behov.

Love for Ledernes Hovedorganisation

Love for Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation
Udgivelsesdato: 29.05.21
7 sider
Hent som PDF