Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i et job hos os? Så kan du læse mere om vores rekrutteringsproces her.

Modtagelse af ansøgninger
Alle ansøgninger skal sendes via vores system. På hver jobannonce findes en "Send ansøgning"-knap. Her vil du automatisk blive guidet gennem systemet. Dette gælder også uopfordrede ansøgninger.

Ansættelsesinterview
Ved et ansættelsesinterview deltager typisk nærmeste chef og en medarbejder fra teamet/afdelingen, hvor vi har en ledig stilling.

Interviewet varer ca. 1-2 timer.

Det videre forløb afhænger af det job, der skal besættes. Hvis der ikke er tale om ledere, foretages udvælgelsen som regel efter et eller to interviews. Ved andet interview foretages der typisk personlighedstest, hvor en repræsentant fra HR deltager. Så vidt muligt indhenter vi referencer.

Ansættelse
Når kandidaten er valgt, udarbejdes en ansættelseskontrakt, som underskrives. Ca. en uges tid før første arbejdsdag hos os, sender HR et informationsbrev til den nye medarbejder med information om den første tid hos Lederne.

Hvis du ikke fik jobbet
Når jobbet er besat, vil kandidater, som har været til ansættelsesinterview, blive ringet op. Kandidater, som ikke har været til ansættelsesinterview, vil modtage afslag med e-mail.

Formentlig har alle levet op til samtlige job- og personkrav i stillingsannoncen, men vi kan ikke garantere, at du vil blive inviteret til et ansættelsesinterview, da der kan være ansøgere, som har en profil, der matcher jobbet bedre.

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback