Mit Lederne

Karriere i Lederne

Mød en kollega

Hvordan ser en hverdag ud for en juridisk konsulent eller en karriererådgiver? Og hvad karakteriserer Lederne som arbejdsplads? Vi har snakket med 11 forskellige medarbejdere om deres hverdag hos Lederne. 


Henrik, Karriererådgiver

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
For mig har vores kultur altid været præget af høj faglighed og hjælpsomhed. Jeg kan altid finde en kollega, som kan hjælpe, når jeg selv kommer til kort på det faglige. Vi er ambitiøse med vores ønske om konstante forbedringer. 

Vi arbejder meget, når vi er på arbejde, men der er en god balance mellem mit arbejdsliv og private liv, som er vigtigt for mig. Og så er det en arbejdsplads, som er rar og imødekommende at møde ind til hver dag. Der er bare en god stemning i hele organisationen.

Læs Henriks interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
En kvindelig kollega fra mit tidligere job kontaktede mig og opfordrede mig til at sende en uopfordret ansøgning, da der var et ledigt job som karrierådgiver. Beslutningen om at søge var ikke svær, da jeg altid har haft en positiv opfattelse af Ledernes Hovedorganisation - ikke mindst via mit mangeårige medlemskab. Heldigvis fik jeg tilbudt et job og fandt hurtigt ud af, at det var det helt rigtige sted for mig. Hun er i øvrigt stadig en god kollega for mig hos Lederne.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Jeg trives rigtig godt i mit job, hvor jeg hver dag får mulighed for at rådgive og hjælpe vores ledige eller opsagte medlemmer med alle facetter af jobsøgningen. Det bedste er, at vi alle har fokus på at sikre en høj tilfredshed med vores rådgivning og services til vores medlemmer.

Og så bliver jeg motiveret af vores mange ambitioner og holdninger inden for ledelsesområdet og ønsket om, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os til gavn for vores medlemmer.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Typisk er min kalender tæt booket med personlige rådgivningssamtaler med vores ledige medlemmer. Enten i starten af ledighedsperioden eller undervejs. 

Herudover faciliterer jeg workshops og webinarer for vores medlemmer. Og så får jeg mit forretningsudviklingsgen både stimuleret og udfordret som deltager i vores interne IT-projekter.

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Mine afdelingsnære kollegaer – som i øvrigt ER verdens bedste kollegaer – har et meget højt omsorgsgen for, at vi alle skal trives og have det godt med hinanden. Vi kan ofte have svære samtaler med vores medlemmer, hvis ledighedssituationen præger dem, og her kan jeg altid finde hjælp og gode råd hos mine kollegaer, så jeg giver den bedste rådgivning til medlemmet. 

I de tværgående projekter, som jeg er involveret i, så møder jeg også kun kollegaer fra andre afdelinger som er imødekommende, hjælpsomme og dygtige at samarbejde med.

Og så har vi en rigtig god personaleforening, hvor jeg har mulighed for at mødes med andre kollegaer fra huset, når der arrangeres forskellige sociale arrangementer.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Først og fremmest så giv det en seriøs chance. Søg jobbet og vær velforberedt til samtalen med fokus på, hvad der er vigtigt for dig i forhold til jobindhold, ansvarsområder, kollegaer i din kommende afdeling og dine egne udviklingsmuligheder. 

Tal gerne med kontakter i dit netværk, som har erfaringer med at arbejde hos Lederne. Kig nærmere på vores tilstedeværelse på LinkedIN, Facebook, Instagram og Twitter og dan dig dit eget indtryk.

Zoran, Konsulent i Salg 

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Kulturen hos Lederne er en stærk fælles kultur, hvor der er plads til alle, hvor jeg føler mig hjemme, og hvor jeg kan identificere mig med Ledernes værdier. Jeg kan mærke, at der bliver lagt vægt på medarbejdernes trivsel og udvikling. Derudover lægger Lederne også stor vægt på, at du har det godt på arbejdspladsen – både gode faciliteter og sociale arrangementer styrker relationerne i huset.

Læs Zorans interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Det var faktisk ved et tilfælde. Jeg havde netop afsluttet den første del af min uddannelse og skulle læse en overbygning, men da jeg blev ikke optaget på overbygningen og søgte derfor jobbet hos Lederne. Efterfølgende har jeg færdiggjort uddannelsen ved siden af mit arbejde.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er, at der bliver sat stor pris på ens kompetencer og arbejdsindsats. Lederne er en organisation, som hele tiden er i udvikling, og derved udvikler du også dig selv som medarbejder. Lederne sætter medarbejderen først og udviser stor fleksibilitet.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Min arbejdsdag starter med, at jeg tjekker min mail. Dernæst går jeg i gang med at danne mig et overblik over mine aftaler, som er leads (red.: potentielle medlemmer) jeg har været i dialog med. Størstedelen af tiden foregår over telefonen, hvor jeg ringer til potentielle medlemmer og får rådgivet dem på den bedst mulige måde, så de i sidste ende bliver medlem af Lederne. 

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Det bedste ved mine kollegaer er, at alle er åbne, imødekommende og altid klar til at hjælpe en eller dele ud af deres viden.  Vi kommer fra forskellige baggrunde, hvilket er med til at skabe en god dynamik og et lærerigt arbejdsmiljø. 

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Mit råd er, at du skal ”go for it”. Lederne er en god arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Der bliver sat pris på dig. Kulturen og miljøet er godt, og så er der en lækker kantineordning.

Mette, Teamchef og Advokat 

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Min arbejdsdag er meget afvekslende, da jeg både arbejder med rådgivning af vores medlemmer og projektledelse af vores GDPR-arbejde.

Mine hverdage består derfor på den ene side af rådgivning af medlemmer, forhandlinger med medlemmernes arbejdsgivere og eksterne møder. På den anden side af intern projektledelse, udarbejdelse af retningslinjer, undervisning og interne møder.

Hos Lederne er det også muligt at arbejde fleksibelt og hjemme en gang imellem, hvilket betyder meget for mig. 

Læs Mettes interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne? 
Jeg kendte Lederne, som en organisation med fokus på en professionel og pragmatisk tilgang til rådgivning og konflikthåndtering. Som advokat er det væsentligt for mig at levere løsningsorienteret rådgivning, som klæder kunden på til at handle og træffe beslutninger, som kunden både på kort og lang sigt kan se sig selv i. Med mit kendskab til Ledernes holdninger og ageren i konkrete sager tænkte jeg, at vi var et godt match.

Ud over at rådgive, motiverer det mig at tage del i udviklingsprojekter. Lederne har udviklet sig meget i årenes løb - både i form af vækst men også i form af nyudvikling af produkter - og Lederne fremstod som en arbejdsplads, hvor jeg også kunne få mulighed for at dyrke den side af min faglighed.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er, at vi virkelig gør en forskel for vores medlemmer og ikke mindst det kollegiale sammenhold. 

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Kulturen i Lederne bærer præg af, at vi sammen skal levere den bedste service til vores medlemmer. Det er en organisation, hvor der er plads til alle typer af mennesker, og hvor alle bliver mødt med venlighed og smil.

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så mange dygtige og dedikerede kolleger, som samtidig er så imødekommende, betænksomme og sjove.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Søg, hvis du leder efter et meningsfuldt arbejde og skønne kolleger! 
 

Sara, Projektleder

Hvad er det bedste ved dine kolleger?
Det bedste ved mine kolleger er, at jeg kan regne med deres hjælp, hvis det brænder på. Vi er utrolig gode til at løfte i flok og bakke hinanden op, når der er behov for det. Herudover er det dygtige folk, som jeg både kan have det hyggeligt og utrolig sjovt med. Og så kan de ligesom mig godt give den gas på dansegulvet til julefrokosten. 

Læs Saras interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Jeg søgte jobbet, fordi det lød spændende, bestod af varierede opgaver, gav ansvar og så havde jeg hørt godt om Lederne som arbejdsplads. Men jeg var ikke klar over, hvor gerne jeg ville have det job før efter den første samtale. Da jeg gik ud fra den, var jeg helt høj og sagde til mig selv hele vejen hjem – jeg vil ha’ det job, jeg vil ha’ det job, jeg vil ha’ det job… 

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er, at vi som organisation er ambitiøse og tør stikke snuden frem.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg er bl.a. projektleder for Ledelsens Dag – Ledernes årlige konference, hvor vi kårer Årets Leder og sætter fokus på ledelse. Som projektleder er jeg inde over alt fra de store valg som tema og lokation til de små detaljer som farven på navneskilte og valg af baggrundsmusik. Jeg booker oplægsholdere, planlægger markedsføring, og så er der en hel del praktik, når man holder konference for 750 deltagere. Så jeg arbejder på Ledelsens Dag året rundt, men en stor del af tiden, er der også plads til andre opgaver og projekter.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?

Der er stolthed og professionalisme omkring det, vi laver. Det er ligegyldigt, om det handler om medlemsservice, den politiske dagsorden eller en flyer til en konference. Samtidig er her en uformel og hyggelig omgangstone, hvor der plads til en snak over en kop kaffe og et godt grin, når der er brug for det. 

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Prioriter at deltage i de sociale arrangementer. Det er en god mulighed for at lære dine kollegaer i huset at kende og giver en ekstra dimension til arbejdsdagen.
 

 

Tim, Projektleder for events 

Hvordan ser din arbejdsdag ud? 
Mine arbejdsdage varierer meget. Jeg udvikler, markedsfører og afholder konferencer i hele landet, så jeg har med mange forskellige opgaver at gøre - lige fra planlægning og koordination, til udvikling af markedsføringsmateriale og eksekvering af konferencerne. Desuden laver jeg også videoer for Lederne en gang imellem, når der er behov.  

Læs Tims interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne? 
Jeg har en stor interesse for mennesker og ledelse og havde fulgt Lederne en del til konferencer og på sociale medier. Det havde skærpet min interesse for Ledernes Hovedorganisation som arbejdsplads og da muligheden opstod, slog jeg til.

Hvad er det bedste ved Lederne? 
Det er et super spændende sted at arbejde, da det er et hus med så mange forskellige fagligheder, som løfter opgaver sammen på kryds og tværs. Og så er vores job at hjælpe mennesker i alle arbejdslivets forskellige faser, både når det går op, ned og lige ud af landevejen, hvilket giver glæde og god mening for mig. 


Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne? 
Her er en professionel kultur, men med en uformel tone mellem kollagerne. Folk er gode til at snakke med hinanden på tværs af huset og lige fortælle en god joke ved kaffemaskinen. Og så er både vores fredagsbarer og fester altid i topklasse.   

Hvad er det bedste ved dine kollegaer? 
Der er så mange dygtige fagligheder i huset, så man behøver sjældent at gå langt for at få hjælp til at løse komplekse opgaver. Man føler sig hurtigt hjemme blandt de søde og hjælpsomme kollegaer. 

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne? 

Deltag i vores konferencer og følg med på de sociale medier. Det giver et godt billede af, hvad Lederne laver og fokuserer på, så kan du blive klogere på, om det er et sted du vil arbejde. 

Lise, Rådgivningskonsulent og Koordinator

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Kulturen er jo grundpillen for en virksomheds succes. Hos Lederne er kulturen præget af, at vi har fokus på vores medlemmer. Det, vi gør, skal skabe værdi for medlemmet. Vi er åbne og nysgerrige og vil gerne hjælpe medlemmet videre. 

Læs Lises interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Jeg var jobsøgende, fordi jeg var ved at være færdig med min uddannelse og faldt over en lille bitte stillingsannonce i Amager Bladet, hvor Foreningen af Arbejdsledere i Danmark (det hed vi dengang) søgte en kursusassistent. Min daværende chef kendte til ”foreningen” og anbefalede, at jeg søgte. Jeg kendte ikke selv noget til ”foreningen”, men blev positiv overrasket, da jeg første gang trådte ind i huset i Vermlandsgade.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er helt klart mine kolleger, vores fantastiske kantineordning, vores medlemmer, som jeg hjælper videre, og at min cykeltur til Lederne kun tager 15 min. 
Derudover holder jeg af, så ofte jeg kan, at mødes til vores torsdagstræning her i Ledernes Hovedorganisation. Det er god og hård træning og en virkelig sjov måde at være sammen med mine kolleger på. Jeg skylder også at nævne vores gode fester, hvor vi får lækker mad og drikke og giver den gas på dansegulvet bagefter.

Vi er også gode til at fejre vores succeser. Så bliver vi overrasket med flag og den røde løber, der er rullet ud på parkeringspladsen, hvor der er kaffe og morgenmad at starte dagen på.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg forsøger at møde omkring kl. 7.30-7.45. Jeg starter med at tjekke vores dashboard for henvendelser og bliver ajourført på mail og kalender. Hvis jeg har telefonvagt, logger jeg på telefonen.  Jeg bliver opdateret på mit eget dashboard om mine sparringer, hvis medlemmerne har skrevet. Ofte har jeg planlagte telefonsparringer hele dagen. 

Ellers har jeg løbende ad hoc opgaver, som f.eks. koordinering af emner til vores videndeling om fredagen, emner til teammøder, intro for nye medarbejdere i Callcentret og andre teams

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Det bedste ved mine kolleger er, at jeg altid kan komme forbi dem, hvis jeg har brug for sparring, input eller blot det at vende en samtale med et medlem, som måske har været svær. Jeg oplever at blive mødt, hørt og taget alvorligt, og det gør mig tryg. 

Det er også skønt at kunne grine sammen, og det gør vi tit - især til vores fredagsmorgenmad.
Jeg har lagt mærke til, at medarbejdere, som forlader os til fordel for et andet job næsten altid siger, at det, de vil savne mest, er de gode kolleger. Det fortæller jo lidt, ikke?

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Hvis du synes, at du matcher jobbet, så er det bare med at få ansøgningen afsted.
 

Kasper, Juridisk konsulent 

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er, at det er en alsidig arbejdsplads med gode forudsætninger for at udvikle sig både personligt og professionelt. Som jurist i den ansættelsesretlige afdeling er man privilegeret med et hold af 50 dygtige jurister, som altid står klar med et godt råd eller en anden vinkel på ens sag. 

Læs Kaspers interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Jeg startede hos Lederne som juridisk studentermedhjælper. Da muligheden for en fast stilling som juridisk konsulent bød sig under specialeprocessen, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle takke ja til dette tilbud. 

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Min arbejdsdag består i at yde juridisk rådgivning inden for ansættelsesretten til Ledernes medlemmer ansat i det private arbejdsmarked samt forhandle med arbejdsgiverorganisationerne og virksomhederne. Jeg gennemgår de forskellige juridiske forhold, som opstår i relationen mellem en medarbejder og arbejdsgiver før, under og efter en ansættelse herunder; indgåelse af ansættelseskontrakt, sygdom, advarsler, væsentlige vilkårsændringer, ansættelsesklausuler og opsigelser. 

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Lederne er et videnshus fyldt med dygtige og professionelle medarbejdere. Sparring blandt kollegaer på tværs af afdelingerne er en udbredt del af hverdagen i Lederne. Dette er et vigtigt element i ens egen læring, men har tilmed en stor værdi for Ledernes medlemmer. Den udbredte videndeling og sparring skaber en kultur, hvor der ikke fokuseres på titler eller hierarkisk placering i organisationen. Alle kan gå til en kollega uanset om det er studentermedhjælperen, advokaten eller teamchefen.    

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Det bedste ved mine kollegaer er, at sammenholdet og stemningen i blandt os er fantastisk. Der er altid plads til en uformel snak eller et grin ved kaffemaskinen eller over frokosten. De mange sociale arrangementer som Lederne arrangerer i løbet af året skaber et godt fundament for dette sammenhold.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Det kan kun gå for langsomt. Søg jobbet og se frem til en spændende hverdag på en stor og attraktiv arbejdsplads. 
 

Signe, HR-udviklingskonsulent

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Lederne, som organisation, står ikke stille, og det mærker jeg som ansat. Vi er i konstant udvikling og forsøger hele tiden at udvikle og forbedre med øje for at kunne yde optimal medlemsservice. 

Det er spændende og tiltalende at være en del af en udviklende organisation som er nysgerrig og ikke sidder fast i devisen ”sådan plejer vi at gøre”. Det skaber en åben kultur, hvor vi er nysgerrige og tør stille spørgsmål til hinanden og ikke mindst eksperimentere. Vi har en rummelig kultur. Der er plads til alle, og vi er alle lige uanset alder, titel, religion, seksualitet osv. 

Læs Signes interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Først og fremmest var jeg tiltrukket af tanken om at blive en del af en professionel og veldrevet organisation, hvor omdrejningspunktet er ledelse. Tanken om at være med til sætte et aftryk og skabe positive og afgørende forandringer for mine kollegaer er meget meningsfyldt for mig.

Hvad er det bedste ved Lederne? 
Jeg er meget stolt over at være en del af en organisation, som tager et socialt ansvar. 
Udover vores mærkesager med fokus på blandt andet kvinder i ledelse, bæredygtighed etc. spiser vi også vores egen medicin internt. Foruden et stort fokus på FN’s verdensmål, er vi også en organisation, der rekrutterer flygtninge, autister og bachelorer. Det, synes jeg, er helt fantastisk! 

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
 
Min dag varierer meget. Foruden en masse mails og henvendelser både fysisk og på telefon bruger jeg min tid på HR relaterede projekter. Lige for tiden er jeg meget optaget af, hvordan vi hos Lederne kan arbejde mere strategisk med disciplinerne employer branding, rekruttering og onboarding. 

Hvad er det bedste ved dine kollegaer? 

Mine kollegaer er åbensindet, dygtige til det de laver og altid hjælpsomme. Der hersker ingen konkurrencementalitet, men vi samarbejder om et fælles mål – nemlig at hjælpe vores medlemmer videre. Det lyder måske som en kliche, men jeg mener oprigtigt, at vi spiller hinanden gode.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne? 

Hvis du trives med en uformel kultur, fantastiske kollegaer og gode udviklingsmuligheder, vil et job hos Lederne være spot on!

Martin, Teamchef i Digital Marketing

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
En god veninde anbefalede mig at søge en studenter-stilling, og hun havde altid omtalt Lederne som en rigtig god arbejdsplads med nogle søde kollegaer og et godt fællesskab.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Følelsen og oplevelsen af, at man rent faktisk gør en forskel. Jeg synes, at god ledelse er essentielt og at påtage sig lederjobbet er et kæmpe ansvar. Derfor er jeg stolt af det arbejde, vi laver for at udbrede god ledelse i Danmark, da jeg mener, at det er utrolig vigtigt.

Læs Martins interview

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Efter jeg selv er blevet leder, er min dag blevet utrolig alsidig. Der er dog nogle faste elementer i min arbejdsdag, som jeg ikke giver køb på. Jeg afsætter altid tid til at være til stede og snakke med mine kollegaer og tid til mig selv. Selvom en stor del af mit job består af møder, så anser jeg ikke en dag med back-to-back møder som særlig produktiv. Har jeg ikke været synlig eller tilgængelig, så har det ikke været en god arbejdsdag.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Kulturen er meget imødekommende og åben, og noget af det allerbedste ved kulturen er friheden til at præge din egen hverdag. Jeg har været student, praktikant, medarbejder og leder. Min oplevelse er, at ligegyldigt hvilket niveau du har, så er man hos Lederne lydhør over for idéer og opgaver, du gerne vil arbejde med – det, synes jeg, er utroligt motiverende.

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Det bedste ved mine kollegaer er helt sikkert det gode sammenhold, vi har. Jeg har nogle fantastiske kollegaer, og det er utrolig dejligt at arbejde et sted, hvor man interesserer sig for hinanden og også ses uden for arbejdstiden. Det har en tydelig effekt på arbejdsmiljøet.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Spørg ind til arbejdsmiljøet til jobsamtalen. Arbejdsmiljøet er vigtigt i Lederne, og derfor bliver jeg altid glad, når ansøgere spørger ind til, hvordan det er at arbejde hos os. Det viser, at det også er vigtigt for ansøgeren, og at vedkommende vil være med til at værne om det gode miljø vi har.

Oliver, IT-projektleder

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Min arbejdsdag er ikke som i et standard ’8 til 16’-job, men derimod meget varieret. En stor del af mit arbejde, qua min titel, er relateret til projekter. Det i sig selv er utrolig varieret grundet de forskellige typer projekter, der afvikles inden for alt fra IT-udvikling samt -drift til mere forretningsstrategiske projekter. Mit daglige arbejde afhænger derfor også af forskellige faser i projekter, hvilket for mig sikrer løbende udfordring.

Læs Olivers interview

Hvad fik dig til at søge job hos Lederne?
Jeg startede som studentermedhjælper hos Lederne sideløbende med, at jeg læste på universitetet. Da jeg dimitterede, blev jeg tilbudt en fuldtidsstilling, hvor jeg kunne gøre brug af min uddannelse. Jeg accepterede med det samme, da det foruden at være en perfekt mulighed for at få erfaring, også har vist sig - i den tid jeg har været hos Lederne - at være organisation med en god sund kultur og gode muligheder for fremadrettet udvikling.

Hvad er det bedste ved Lederne?
Det bedste ved Lederne er friheden til og opbakningen omkring dét at tage ansvar og skabe resultater. Hvis ambitionerne og lysten foreligger, er der et utal af muligheder for at influere og ændre processer og tilgange inden for ens eget felt, såvel som organisationen som helhed.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Lederne?
Lederne spænder bredt ift. alder, køn, religion og baggrund – dels i min afdeling, men også på tværs af hele organisationen. Det hindrer os dog ikke i at have et utrolig godt og stærkt kollegialt sammenhold. Det skyldes et meget frit og åbent arbejdsmiljø med en sund arbejdsetik, hvor folk respekterer og taler pænt til hinanden, men hvor der samtidig også er plads til socialt og uformelt samvær på tværs af afdelinger.

Hvad er det bedste ved dine kollegaer?
Alle mine kollegaer er meget imødekommende og fagligt kompetente, hvilket gør det nemt at vende både arbejdsrelaterede opgaver eller spørgsmål såvel som mere personlige sager.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Lederne?
Du har mulighed for at påvirke processer og tilgange inden for dit eget felt, så hvis du er god til at tage ansvar og har lyst til at præge, så søg stillingen hos Lederne.

Følg os på de sociale medier

Her sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Det er også her, at vi deler også vores jobsopslag.

Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram
Følg os på Twitter