Kompetenceudvikling

Hos Lederne prioriterer vi kompetenceudvikling af alle ledere og medarbejdere højt – uanset om du er nyuddannet eller én af vores mest erfarne. Det gør vi, både fordi det er nødvendigt for at sikre professionel hjælp til vores medlemmer og høj kvalitet i opgaveløsningen, og fordi det er attraktivt at være del af en arbejdsplads, hvor du løbende udvikler dine kompetencer.

Vi lægger vægt på at styrke dine kompetencer på mange forskellige måder; gennem opgaveløsningen, gennem feedback og videndeling og selvfølgelig gennem netværk, workshops og kurser.

Vi tilbyder en række skræddersyede interne kurser til medarbejderne i samarbejde med Lederne KompetenceCenter. Vi har aktuelt valgt at fokusere bl.a. på kommunikation og samarbejde, bæredygtighed, design thinking og mere personlige kompetencer som f.eks. robusthed, gennemslagskraft og mindfulness. Desuden tilbyder vi en bred vifte af e-læringstilbud inden for IT, så du løbende kan styrke dine kompetencer, når du har brug for det.

Eftertænksom mand | Lederne

Mindfulness styrker dit nærvær og forebygger stress

Mere end 200 ledere og medarbejdere hos Lederne har haft glæde af vores interne mindfulness-forløb, og vi tilbyder løbende nye hold for nye medarbejdere. Både ledere og medarbejdere oplever, at de får bedre nærvær og evne til at fokusere, ligesom mindfulness i dagligdagen giver ro og overblik i en travl hverdag samt forebygger stress.
Stregtegning af mobiltelefon | Lederne

Følg os på de sociale medier

Her sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Det er også her, at vi deler også vores jobsopslag.

Følg os på:

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter