Mit Lederne

Karriere i Lederne

Kompetenceudvikling

I Ledernes Hovedorganisation prioriterer vi kompetenceudvikling af alle ledere og medarbejdere højt – uanset om du er nyuddannet eller én af vores mest erfarne. Det gør vi, både fordi det er nødvendigt for at sikre professionel hjælp til vores medlemmer og høj kvalitet i opgaveløsningen, og fordi det er attraktivt at være del af en arbejdsplads, hvor du løbende udvikler dine kompetencer.

Lederne | Kompetenceudvikling

Vi lægger vægt på at styrke dine kompetencer på mange forskellige måder; gennem opgaveløsningen, gennem feedback og videndeling og selvfølgelig gennem netværk, workshops og kurser.

Vi tilbyder en række skræddersyede interne kurser til medarbejderne i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. Vi har aktuelt valgt at fokusere bl.a. på kommunikation og samarbejde, bæredygtighed, design thinking og mere personlige kompetencer som f.eks. robusthed, gennemslagskraft og mindfulness. Desuden tilbyder vi en bred vifte af e-læringstilbud inden for IT, så du løbende kan styrke dine kompetencer, når du har brug for det.

Mindfulness styrker din evne til nærvær og koncentration og forebygger stress

Mere end 200 ledere og medarbejdere i Ledernes Hovedorganisation har haft glæde af at deltage i vores interne mindfulness-forløb, og vi tilbyder løbende nye hold for nye medarbejdere. Både ledere og medarbejdere oplever, at de gennem forløbet får bedre nærvær og evne til at fokusere, ligesom mindfulness i dagligdagen er med til at give ro og overblik i en travl hverdag samt forebygge stress.

Følg os på de sociale medier

Her sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Det er også her, at vi deler også vores jobsopslag.

Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Følg os på Instagram
Følg os på Twitter