Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledige stillinger

Serviceminded A-kassekonsulent søges

I Ledernes Hovedorganisation arbejder vores kompetente A-kassekonsulenter hver dag målrettet på at vejlede og rådgive vores medlemmer med henblik på at bringe dem videre. Vi er stolte af vores høje medlemstilfredshed på 95%, og bestræber os hele tiden på at gøre A-kassen endnu bedre for vores medlemmer. Vil du være med?

Om jobbet
A-kassen er en del af medlemsrådgivningen, og består af et team på 38 engagerede kollegaer. Vi brænder alle for at levere en kundeorienteret, værdiskabende og tryg medlemsservice med udgangspunkt i det enkelte medlem.
Fælles for os er, at vi alle er ambitiøse, nærværende, kreative, sociale og engagerede i bestræbelsen på at nå vores overordnede mission: At bringe vores medlemmer videre.

Din arbejdsdag vil bestå af en veksling mellem skriftlig og telefonisk sagsbehandling og rådgivning af vores medlemmer. Ligeledes vil kompleksiteten af arbejdsopgaverne samt arbejdstempoet variere.
Du får således en dynamisk hverdag, hvor du udover at hjælpe vores medlemmer videre, bliver en del af et stærkt fællesskab, der byder på faglig sparring i rummelige omgivelser.

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver kan være skriftlig sagsbehandling indenfor dagpengeområdet, herunder godkendelse af dagpengeret, udbetaling af ydelser, supplerende dagpenge mm.  

Om dig
For os er det ikke afgørende, hvor mange års a-kasse erfaring du har, men derimod er din indstilling til jobbet central.
Det er dog en fordel, hvis du har kendskab samt erfaring med sagsbehandling i en a-kasse.
Du ønsker at gøre en forskel for vores medlemmer og evner at tilgå dine arbejdsopgaver med en løsningsorienteret tilgang. Udover at levere en respektfuld og professionel service til vores medlemmer er det væsentligt, at du er engageret og sætter en ære i at levere en effektiv og driftsikker indsats.
Endvidere er du fra tidligere vant til at benytte diverse IT-programmer og har en naturlig flair for at sætte dig ind i nye IT systemer.  

Vi tilbyder
En fastansættelse i en spændende og udfordrende stilling, hvor vi giver plads til din personlige og faglige udvikling.
Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere, og tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode medarbejderforhold og personalegoder.

Ledernes Hovedorganisation er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen. 

Arbejdet finder sted på vores hovedkontor i Vermlandsgade 65, København S, hvor der er fri parkering.

Vil du være med til at gøre A-kassen endnu bedre for vores medlemmer?
Så send din ansøgning til os snarest, da vi løbende indkalder til samtaler.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Forsikringschef Charlotte Klovborg på telefon 32 83 34 48/ mobil: 22 83 30 83 eller Teamchef Heidi Mather på telefon 32 83 33 17/ mobil: 29 20 04 55.

Send din ansøgning


Billedet viser en mand og kvinde, der taler sammen i et kontormiljø

Her bor vi

Følg Lederne på Sociale medier