Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledige stillinger

Koordinator til Ledernes KompetenceCenter

Har du interesse for administration og økonomi, og kan du sikre en høj kvalitet og excellent kundeservice i vores KompetenceCenter? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye kollega i Ledernes KompetenceCenter.

Om jobbet

Jobbet omfatter mange forskellige administrative opgaver i forbindelse med planlægning og gennemførsel af kurser, uddannelser, konferencer og individuelle forløb. Dette kan eksempelvis være håndtering af kursustilmeldinger, registrering i vores kursussystem, klargøring af materialer samt telefonisk og skriftlig kontakt til deltagere og undervisere.

I tillæg vil du komme til at arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver, som f.eks. kontering af fakturaer, debitorstyring (herunder telefonisk og skriftlig rykning af debitorer), klargøring af materiale i forbindelse med hel- og halvårsregnskab samt dialog med økonomiafdeling og revisorer.

Det er vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og brænder for at give vores kunder og leverandører en god og serviceminded betjening.

Du vil sammen med de øvrige koordinatorer referere til chefen for forretningsservice.

Om dig

Vi søger en koordinator, som kan svare ja til følgende:

 • har en baggrund som enten nyuddannet fra en videregående uddannelse (mellemlang eller lang), og har lyst til at få fyldt værktøjskassen op fra grunden, eller har flere års erfaring fra en administrativ funktion med en uddannelse som eksempelvis service- eller markedsføringsøkonom

 • har godt kendskab til de beskrevne økonomiopgaver

 • har udpræget ordenssans, arbejder systematisk og har blik for detaljen

 • kommerciel forretningsindstilling, holdspiller og påtager sig ansvar

 • har øje for optimering af administrative processer

 • er superbruger af MS Office og besidder en høj grad af datadisciplin

 • besidder en god talforståelse

 • har gode kommunikative evner og skriver fejlfrit dansk

Arbejdet med kurser og konferencer betyder mange deadlines, hvilket kræver, at du har en høj tolerancetærskel og kan bevare overblikket – også når det går stærkt.

Vi tilbyder

 • Fuldtidsstilling (uden øvre arbejdstid) med individuel løn efter kvalifikationer og en god pension- og forsikringsordning

 • Et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, der i fællesskab tager ansvar for opgaverne

 • En arbejdsplads, hvor kulturen er præget af vores passion for at udvikle ledere.

Om os

Ledernes KompetenceCenter udbyder kurser, uddannelser, konferencer, coaching og outplacement målrettet ledere. Vi er en del af Lederne – og bor centralt i København, hvor vi også har vores eget kursus- og mødecenter.

Vores mission er at bringe den enkelte leder videre i karrieren – uanset om denne er i arbejde, i opsagt stilling, ledig eller på vej i nyt job. Dette gør vi med udgangspunkt i en unik og aktuel viden om ledere og ledelse, som blandt andet bygger på erfaringer og dialog med organisationens mere end 113.000 medlemmer.

Du kommer videre...

Ved at sende din ansøgning, CV og kopi af relevante eksamensbeviser via linket nedenfor. Vi vil gerne have din ansøgning senest d. 30. juni 2017.

Send ansøgning

Billedet viser en mand og kvinde, der taler sammen i et kontormiljø

Her bor vi

Følg Lederne på Sociale medier