Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mit Lederne

Ledige stillinger

A-kassen LH søger to A-kassekonsulenter

Vil du være med på et hold af fagligt stærke A-kasse konsulenter, der sætter en ære i at levere optimal medlemsservice uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så vil vi rigtig gerne have dig med på holdet!

Om jobbet: 

Vi søger to A-kasse konsulenter med stærke faglige kompetencer og evner til at yde optimal medlemsservice. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling inden for selvstændig hovedbeskæftigelse.

 

Den skriftlige sagsbehandling vil primært være indenfor dagpengeområdet og vil omhandle både godkendelse af dagpengeret, udbetaling af ydelser, supplerende dagpenge m.m.

 

Du indgår i en driftsorganisation og skal være indstillet på en struktureret hverdag med medlemskontakt (både med faste vagter i vores callcenter og i forbindelse med sagsbehandling, hvor vi foretrækker at have meget telefonisk kontakt med vores medlemmer). Det er helt afgørende for os, at vi kan tilbyde vores medlemmer kompetent rådgivning, hurtig respons samt en løsningsorienteret tilgang.

 

A-kassen er en del af Medlemsrådgivningen, som også omfatter Job og Karriere, Ansættelsesret, Lønsikring, Ledersparring og IT.

 

Om dig:

Du kan forene stærke evner indenfor a-kasseområdet med flair for IT medlemsservice. Du evner at rådgive vores medlemsgruppe, der primært består af ledere og betroede medarbejdere, og du er i besiddelse af stærke samtalekompetencer. I din dialog med andre mennesker evner du at:

  • være nærværende
  • skabe et tillidsforhold ved at lytte, stille spørgsmål og give feedback
  • kommunikere i et let forståeligt sprog

Vores forventninger til dig:

Vi har behov for kandidater med solid A-kasse-erfaring, der kan varetage sager med stor kompleksitet.

Det er væsentligt, at du:

  • har erfaring med at skabe en professionel medlemskontakt
  • trives og kan bevare overblikket i et miljø med et højt tempo og afvekslende arbejdsopgaver
  • er en holdspiller, der tager selvstændigt ansvar for både egne og fælles opgaver
  • bidrager til en god tone og har et godt humør

 

Vi tilbyder:

En fastansættelse med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får individuel løn efter kvalifikationer, 7 ugers ferie, 38 timers arbejdsuge uden højeste arbejdstid, pensionsordning, massageordning, kantineordning og andre personalegoder.

Din nye arbejdsplads bliver på Ledernes hovedkontor i Vermlandsgade 65, København S, hvor der er fri parkering.

 

Hvordan kommer du videre?

Vi behandler ansøgninger løbende, så send ansøgning og CV hurtigst muligt, dog senest den 22. september 2017

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamchef Charlotte Klovborg på telefon 32 83 34 48/ mobil: 22 83 30 83 eller Teamchef Heidi Mather på telefon 32 83 33 17/mobil: 29 20 04 55.

 

Send din ansøgning

Billedet viser en mand og kvinde, der taler sammen i et kontormiljø

Her bor vi

Følg Lederne på Sociale medier