Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Om Lederne

Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer cirka 110.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.

Til forskel fra andre lønmodtagerorganisationer er Lederne udelukkende bemandet med professionelt personale, og her er ingen politisk ansatte tillidsfolk. Vores adelsmærke er hurtig og professionel hjælp til at bringe alle medlemmer videre uanset situationens kompleksitet.

Se om du kan blive medlem

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder blandt andet rådgivning ved kontraktforhandlinger, afskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring, lederudvikling og meget mere til vores medlemmer. Vi fører sager for vores medlemmer, når de oplever problemer i deres ansættelsesforhold i forbindelse med opsigelse, eller hvis virksomheden går konkurs. Vi hjælper vores medlemmer med at finde den rette hylde i deres karriere.

Se alle medlemsfordelene

Gennem en målrettet indsats overfor det politiske system gør Lederne dagligt sin indflydelse gældende for at sikre lederes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering.

De 19 afdelinger fordelt over hele landet arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag.

Find din lokale afdeling

Vision og mission

Ledernes vision
At gå foran dem, der går forrest

Ledernes mission
Bringer dig videre

Opdateret: 03.09.2015

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt Lederne

Send

Tak for din feedback