Mit Lederne

Personlig rådgivning

TrivselsSparring - mere trivsel, mindre stress

Som medlem af Lederne kan du booke en personlig trivselssparring og få hjælp til at forebygge og håndtere stress. Det er kvit og frit og en del af dit medlemskab.

Vores rådgivere er eksperter i at hjælpe ledere til at mindske stress og få mere trivsel og arbejdsglæde ind i hverdagen, både når det gælder arbejdslivet og familielivet. Vi er med dig hele vejen og rådgiver dig om alt fra god trivsel og forebyggelse af stress til håndtering af situationen, hvis det hele ramler.

Har du brug for hjælp til at sætte fokus på din trivsel og passe på dig selv i en travl hverdag, så kan vores erfarne rådgivere hjælpe dig med at finde den rigtige work-life-balance for dig. De kan også vejlede dig, når det kommer til at prioritere og uddelegere opgaver og sige til og fra over for din chef, hvis opgaverne bliver for mange.

Når du til et punkt, hvor du begynder at mærke symptomer på stress, så hjælper vi dig med at få overblik over dine muligheder. Vi rådgiver dig også, hvis du får brug for at sygemelde dig og sikrer, at du efterfølgende kommer godt i gang igen.

Er du ikke allerede medlem, så bestil et opkald eller ring på 3283 3229 og få adgang til TrivselsSparring.

 

Spot og håndtér stress hos dine medarbejdere

Få ph.d. og psykolog Malene Friis Andersens bedste råd til, hvordan du som leder kan håndtere stress hos dine medarbejdere.

Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan stress udvikler dig, og hvordan du taler med dine medarbejdere om stress.

Guides og værktøjer til stress og trivsel

Tænksom mand

Få gode råd og værktøjer til din egen trivsel som leder. Hvad kan du gøre hvis du føler dig stresset og hvilke symptomer skal du være opmærksom på?       

Møde set ovenfra

Hent viden og værktøjer til at tage hånd om dit teams trivsel og få gode råd til at forebygge og håndtere stress hos dine medarbejdere.

Trivselssparring

Det kan være vanskeligt selv at vurdere, om man er stresset. Tag testen og tjek om du trives eller har symptomer på stress.

Spot stress og genskab balancen hos dig selv

Få erhvervspsykolog Pernille Rasmussens ekspertråd til, hvad du skal holde øje med hos dig selv i forhold til at spotte stress i tide.

Hun giver også gode råd til, hvad du skal gøre for at genoprette balancen, hvis du føler dig presset.