Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Sparring til jobsamtalen

Som medlem af Lederne kan du få sparring hos vores professionelle ledelsesrådgivere og karrierekonsulenter, inden du skal til jobsamtale. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

Måske har du afholdt et hav af jobsamtaler, men ikke selv siddet i den varme stol som ansøger? Måske er du rusten og har brug for at blive opdateret på kunsten at gå til samtale? Eller måske oplever du at blive valgt fra ved jobsamtalen og har brug for at brænde mere igennem?

En professionel sparringspartner kan hjælpe dig med forberedelsen til en kommende jobsamtale. Sparringen kan eksempelvis handle om at finde gode svar på svære spørgsmål, om at få en ligeværdig dialog i samtalen, eller om at få skærpet dine budskaber, så du præsenterer dig selv bedst muligt.

Relevante emner i sparringen spænder over alt fra lønforhandling til håndteringen af nervøsitet i forbindelse med en jobsamtale. Sparringen tager altid udgangspunkt i netop det, du har behov for at forberede dig på.

Værd at vide

Hvem kan få sparring?

Sparringerne er et tilbud til alle medlemmer af Lederne, der er i job eller i opsagt stilling. Sparringen foregår over telefonen efter aftale.

Sparring for ledige

Er du ledig og medlem af Ledernes A-kasse, kan du også få sparring om din karriere og jobsøgning, hvis du eksempelvis står overfor at skulle til jobsamtale.

Læs mere om dine muligheder som ledig

Bestil sparring til jobsamtalen

Du kan bestille en sparring til jobsamtalen i kontaktformularen ovenfor, og vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage.

Bestil sparring til jobsamtalen

Mød ledelsesrådgiverne

Alle ledelsesrådgivere i Lederne har selv en baggrund som ledere og flere års erfaring som sparringspartnere for ledere. Ledelsesrådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.  

Helle Bruun MadsenLedelsesrådgiver Helle Bruun Madsen
Født 1961


Helle Bruun Madsen har mange års erfaring fra interesseorganisationer og offentlig virksomheder.

Helle Bruun Madsen er uddannet cand. jur. og har en Diplom i Ledelse. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet ledelse, projektledelse, rådgivning og samtaler.

 

Michael UhrenholtTeamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt
Født 1967


Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren.

Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder.
Michael er i gang med en certificering som coach.


 

Trine DilèngLedelsesrådgiver Trine Dilèng
Født 1964


Trine Dilèng har beskæftiget sig med ledelse, udvikling af mennesker, kommunikation og markedsføring i hele sit arbejdsliv.

Trine Dilèng er internationalt certificeret coach, konfliktrådgiver og stresscoach, og hun videreuddanner sig løbende inden for positiv psykologi, coaching, ledelse og kommunikation. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men foretog et karriereskift og har mange års erfaring som leder i det private erhvervsliv.

  

Lise Kruse MadsenRådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen
Født 1962


Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

                       
CV guide
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback