Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Få personlig KarriereSparring

Som medlem af Lederne kan du kvit og frit få karriererådgivning. Vi hjælper dig med at sætte ord på dine personlige og faglige kompetencer og afklare din særlige styrker og ønsker til din karriere. Skal du søge nyt job, hjælper vi dig også med at opsætte et CV og skrive en ansøgning, der bliver læst.

Alle vores rådgivere har et solidt kendskab til jobmarkedet og praktisk erfaring med at bringe ledere videre i karrieren. De ved, hvad der skal til for, at du kan opnå dine karrieremål, og de vil gøre alt, hvad de kan for at bringe dig videre.

Er du i tvivl om, om du er på den rette hylde, så kan en sparring med en af vores eksperter hjælpe dig med at blive afklaret. Måske drømmer du om at blive selvstændig, eller måske overvejer du at skifte fra et job i det offentlige til et i det private. Ligegyldigt hvad dine overvejelser går på, så finder vi sammen ud af, hvilken retning der er den rigtig for dig og din karriere.

Er du ikke allerede medlem af Lederne, så bestil et opkald eller ring 3283 3229 og få adgang til personlig KarriereSparring.

KarriereSparring

Når lederen er drevet af ambitioner

Rækker dine ambitioner til mere end dit nuværende job kan opfylde?

Hør dilemmadebatten med Lise Egholm, Vincent Hendricks og Line Skafte Wilkens og bliv inspireret til, hvordan du kan indfri dine ambitioner.

KarriereSparring

Guides og værktøjer til din karriere

Linkedin Guide

Få en professionel profil, der gavner din karrierer.

CV og ansøgningsguide

Med masser af gode råd og konkrete eksempler.

Elevatortale
Få inspiration, gode råd og konkrete eksempler på den perfekte elevatortale – en kort præsentation af dig selv, dine kompetencer og ambitioner.
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback