Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Få kompetent juridisk rådgivning

Kvinde ved pc

Som medlem af Lederne får du hjælp af nogle af Danmarks bedste jurister inden for ansættelsesret. Vi rådgiver dig om dine ansættelsesforhold og tjekker det med småt.

Få rådgivning om:

Din kontrakt
Din opsigelse
Ferie, løn, arbejdstid, barsel, sygdom og andet, der vedrører din ansættelse

Få svar inden for 24 timer på hverdage

Vi hjælper dig

Få gennemgået din kontrakt

Får du nyt job, så send din kontrakt til os med relevante bilag. Vi tjekker alt det med småt, så du lander den bedst mulige aftale og ved præcis, hvad du skriver under på. Du får svar fra os inden for 24 timer på hverdage.

Indsend din kontrakt

Få hjælp, hvis du er blevet sagt op

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du bliver opsagt. Så snart du har din opsigelse i hånden, sender du den til os med relevante bilag. Vi tjekker den igennem og vender tilbage til dig inden for 24 timer på hverdage, så du kan føle dig tryg ved, at dine rettigheder bliver overholdt.

Indsend din opsigelse

Få svar på andre juridiske spørgsmål

Du er altid velkommen til at ringe til os på 3283 3283, hvis du har brug for rådgivning om ferie, barsel, sygdom eller andet, der handler om din ansættelse. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.00-17.00 og fredag kl. 8.00-16.00.

Du er også velkommen til at skrive til os og vedhæfte relevante bilag, så vender vores jurister tilbage til dig inden for 24 timer på hverdage.

Få juridisk rådgivning

Hvordan foregår det? Din rådgivning trin for trin

Ønsker du juridisk rådgivning, så bestil den her, vedhæft alle relevante bilag og få svar fra os inden for 24 timer på hverdage. Mange rådgivninger kan afsluttes med det samme, men nogle sager tager længere tid, specielt hvis vi skal tale med din arbejdsgiver eller andre juridiske instanser. Du får din egen personlige rådgiver i Lederne, som er med dig hele vejen igennem sagen, så du kan føle dig tryg og i gode hænder.

Få juridisk rådgivning
Indsend din kontrakt
Indsend din opsigelse

Hvem taler du med?

I Lederne får du rådgivning af et stærkt hold af advokater og juridiske konsulenter – alle med ekspertise i ansættelsesret og dine vilkår på arbejdsmarkedet. De har erfaring fra de bedste advokatkontorer, private virksomheder og andre organisationer, så vi sikrer, at du får den mest kompetente og effektive hjælp hos os.

Få juridisk rådgivning
Indsend din kontrakt
Indsend din opsigelse

Vores medlemstilfredshed er på 93 pct. - se her hvorfor

Kompetent og hurtig rådgivning. Jeg har ikke følt mig "alene" i processen med udarbejdelsen af min kontrakt.
Mette Bihl, CEO

Det var SÅ rart at føle indlevelse i min situation, samt have en kompetent "partner".
Claus Østerlin, udlejningschef

Meget grundig og detaljeret gennemgang af ny ansættelseskontrakt. Yderst kompetent rådgivning, udover hvad jeg personligt havde forventet.
Claus Ladefoged Jensen, Team Leader

Bliv klogere på dine ansættelsesvilkår

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback