Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Ledernes Faglige organisation

Hos Lederne har vi fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Som medlem af Ledernes faglige organisation har du altid et professionelt team i ryggen, der hjælper dig og bringer dig videre i din karriere.

 

Vi styrker dig som leder

Vores opgave er at styrke dig som leder. Derfor stiller vi viden og rådgivning til rådighed for dig som medlem. Vi tilbyder blandt andet:

Kompetence- og karriereudvikling

Lederne hjælper med kompetence- og karriereudvikling for dig som leder. Få afklaret dine karrieremuligheder og kom tættere på drømmejobbet med hjælp fra en karriererådgiver.

Økonomisk tryghed for dig og din familie

Er du medlem af vores a-kasse og faglige organisation og bliver ledig, er du sikret dagpenge fra a-kassen. Med vores lønsikring kan du sikre op til 90% af din løn, i tilfælde af at du mister dit job.

Juridisk rådgivning på 24 timer

Som medlem af Lederne har du et stærkt juridisk team i ryggen, der er eksperter i dine vilkår som leder. Vi hjælper blandt andet med at læse din kontrakt, hvis du får nyt job, eller tjekke din opsigelse, i tilfælde af at du bliver opsagt.

Sparring og målrettet ledernetværk

Som medlem kan du få professionel sparring af en ledelsesrådgiver, hvis du står overfor ledelsesmæssige udfordringer. Samtidig kan du blive en del af vores LederNetværk, hvor du møder andre kompetente ledere. 

Faglig organisation og a-kasse for kun 524 kr./md

Vi tilbyder et af landets laveste kontingenter for en a-kasse og faglig organisation, der er målrettet dig, som er leder eller betroet medarbejder. 

 

BESTIL ET OPKALD - SÅ DU KAN BLIVE MEDLEM

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et uforpligtende opkald

Et medlemskab med værdi

Fagforening

Vi tilbyder juridisk hjælp

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og juridiske konsulenter i ryggen, hvis du får brug for det. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer om alt fra kontrakter, ferieregler, sygdom og barsel til opsigelse og konkurs.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi sikrer tryghed i din hverdag

Melder du dig ind i både den faglige organisation og a-kassen hos Lederne, har du mulighed for øget økonomisk rygdækning. Vi tilbyder nemlig en lønsikring, der kan sikre op til 90% af din indkomst, hvis du bliver ledig.

Læs mere om lønsikring her

Vi udvikler dine kompetencer

Hos Lederne ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at styrke din karriere og udvikle dine kompetencer. Derfor giver vi dig 10% i medlemsrabat hos Ledernes KompetenceCenter. Vælg mellem mere end 70 forskellige kurser og uddannelser, skræddersyet til at styrke din lederudvikling.

Du kan finde alle vores kurser og arrangementer her

Vi tilbyder personlig rådgivning

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at være din professionelle sparringspartner, der kan rådgive dig. Vi er den faglige organisation, der står bag dig og støtter dine kompetencer.

Vi kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer videre.

Se alle vores rådgivningsområder her

Vi hjælper ledere i det private og det offentlige

Hvad enten du er privat eller offentligt ansat, hjælper vi dig. Vores service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere, og vi er en faglig organisation til både den privatansatte og den offentligt ansatte leder.

Vi tilbyder pension og forsikring

Foruden faglig organisation og a-kasse tilbyder Lederne også forsikring og pension skræddersyet til dig.

  • Forsikring: Vi har rådgivere, der er specialiseret i at finde den helt rette kombination af pris og dækning, så dine forsikringer passer til dine behov. Vi har en lang række privatforsikringer samt lønsikring og helbredssikring. Ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Ring på 3283 3654, og få et gratis forsikringstjek.

  • Pension: Med LederPension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. Vi har et af markedets stærkeste pensionstilbud og dækker, uanset om du er ansat i det private eller offentlige.

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Hos Lederne har vi specialiseret os i ledelse, men vores medlemmer repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillingsbetegnelser fra et hav af forskellige brancher. Lederne er for dig, der er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - for eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.

  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - for eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, key account manager eller teknisk rådgiver.    

  • Medejer af den virksomhed, du arbejder i - eksempelvis partner med 15 pct. ejerskab af virksomheden.

Er du i tvivl, om vi er den rette organisation for dig? Bestil et uforpligtende opkald, eller ring til os på 7874 7265.

 

lederne har en af de laveste kontingenter - se hvor meget du kan spare

Beregn din pris i vores prisberegner.Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse:

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab
 

Det siger vores medlemmer

Gode netværksgrupper og gode arrangementer i løbet af året.
Jørn C. Tidemann, Country Sales Manager

Hurtig behandling af henvendelser. Gode tips på hjemmesiden og ikke mindst gode artikler i jeres medlemsblad.
Ane Eckermann, Projekt- & udviklingschef

I er altid tilgængelige. I tager henvendelser alvorligt. I gør alt for at hjælpe, og I er altid meget venlige og imødekommende.
Charlotte Layborn, Customer Service Manager