Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Stress er kommet for at blive, eller er det?

05. september 2017

At stress kræver mange ressourcer og er omkostningsfyldt for alle parter, er der vist ingen der er i tvivl om, men gør vi noget ved det?

Vil du have værktøjer til at reducere stress eller helt undgår det, vil du opnå mere energi og overskud i hverdagen, og opleve at være mere forstående over for dine kollegaer og nærmeste? Tryghed og sikkerhed i organisationen og for det enkelte individ tager udgangspunkt i ansvar og lederskab - og det bedste afsæt for at tage ansvar er viden. På denne konference sætter vi denne gang fokus på stressforebyggelse og -forståelse - både i forhold til dig selv som leder og virksomhed.

Udover eksperternes input får du en række anvendelige og brugbare værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge med det samme. Efter konferencen er du klædt bedre på til at håndtere stress og opnå større trivsel i organisationen.

To stærke indlæg

Britta Olsson

Britta  
Arbejdsmiljørådgiver, førende stressbehandler og forfatter til bogen ”det handler om balance – fokus på stress og selvværd”. Certificeret samtale- og hypnoterapeut, NLP og Ennagram coach.

Tøm bægeret før det flydere over
Britta tager dig denne gang med bag om stress og sætter fokus på, hvordan du med baggrund i forståelsen af stress kan tage ansvar og sikre din egen drivkraft gennem konkrete værktøjer. Med udgangspunkt i sin egen erfaring samt kundeerfaringer fra 10 års arbejde fortæller hun kort om stressens udvikling men ligger fokus i konkret forebyggende værktøjer. Oplægget sikrer, at du får konkret viden ogværktøjer med hjem.

Inge Hjort

Inge 

Certificeret NLP- og Ennagram coach

Vi er ikke alle ens, lær af forskelligheden
Med baggrund i Ennergrammet sætter Inge fokus på vores forskellighed, og hvorfor noget stresser nogen men ikke andre, hvordan vi kan bruge denne forståelse til at hjælpe os selv og ikke mindst vores netværk. Du skaber den verden, du lever i. Hvis du vil lave om på den verden, så starter det inde i DIG.

Program og tilmelding

Program

Velkomst 

Britta Olsson – Tøm bægeret før det flyder over

Inge Hjort – Vi er ikke alle ens, lær af forskelligheden

Afrunding