Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Vækst og Ledelse 2019

28. marts 2019

Årets store Nordjyske erhvervskonference

I år stiller Lederne Vendsyssel med foredragsholderen Nils Villemoes, ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Kl. 17.00 inviteres du til Før-konference oplægget "Bøvl - et foredrag om ledelse" med Nils Villemoes. Tilmeld dig det spændende oplæg og nyd en let anretning, der serveres under Før-konferencen.

Nv2 

- Nils Villemoes er kendt for at være en yderst inspirerende, humoristisk og vedkommende af slagsen. For som Nils siger: Når de griner, så har jeg dem – så kommer tingene ind på lystavlen ...

Nils holder foredraget Bøvl – altid med nye vinkler og facetter, og publikum oplever altid et utrolig veldisponeret foredrag der handler om ledelse, men som også handler om rigtigt mange andre almene problemstillinger.
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!

Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I foredraget er en af Nils Villemoes’ pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?  
Kom og hør et yderst inspirerende og humoristisk foredrag om ledelse.

 

Årets hovedkonference går i gang kl. 18.30, hvor konferencier Mette Walsted Vestergaard, kendt fra DR1 og en række store TV events, vil guide alle sikkert gennem programmet:

Kl. 18.30 byder Mikael Klitgaard, Brønderslevs borgmester velkommen.

Herefter møder vi:

  • Per Callesen, nationalbankdirektør
  • Jacob Risgaard, iværksætter og ejer, Coolshop
  • Lars Erik Jønsson, adm.direktør, Erhvervshus Nordjylland
  • Jens Bjerg Sørensen, CEO, Schouw & Co.
  • Henrik Leslye, foredragsholder

Konferencen slutter kl. 22.00.