Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Vækst og Ledelse 2018

12. april 2018

Årets store Nordjyske erhvervskonference.

I år stiller Lederne Vendsyssel med foredragsholderen Kim Kristensen,  cermonimester i Kongehuset.

Kl. 17.00 inviteres du til Før-konference oplægget "Frihed under ansvar" med Kim Kristensen. Tilmeld dig det spændende oplæg og nyd en let anretning, der serveres under Før-konferencen.

Kim Kristensen

- Kim Kristensen, ceremonimester for kongehuset og tidligere kåret som Årets Leder, opfordrer danske ledere til at udvise mere mod – og skyder med skarpt mod regneark og robotledelse.

Han er tidligere oberst i Forsvaret og nu ceremonimester i kongehuset og han advarer mod alt for meget styring, rapporteringer og skemaer, som forhindrer medarbejderne i at handle. Robotledelse kalder han det. Kim er et eksempel på, at man ikke behøver gå ind for kæft-trit-og-ret-ledelse og være hierakirytter, fordi man har gjort toplederkarrierer i uniform og nu hos Danmarks største regent, Hendes Majestæt Dronningen. Tværtimod vægter han frihed til sine medarbejdere.

Den form for ledelse holder hverken i hans nuværende job eller når han på militære aktioner skulle bevare roen, overblikket og motivere sine medarbejdere i situationer, hvor liv og død var på spil. En ledelsesindsats, der gav ham titlen som Årets Leder i 2009. Både i uniform og jakkesæt ser han det som sin pligt at være der for og med sine ansatte – også når det gør rigtig ondt.

I september 2015 udgav Kim Christensen bogen "Følg mig - ledelse fra fronten". Bogen fik i januar 2016 prisen "Årets Ledelsesbog 2015" af Lederne.

 

Årets hovedkonference går i gang kl. 18.30, hvor konferencier Mette Walsted Vestergaard, kendt fra DR1 og en række store TV events, vil guide alle sikkert gennem programmet:

Kl. 18.30 byder Mikael Klitgaard, Brønderslevs borgmester velkommen.

Herefter møder vi

  • Kristian Jensen, finansminister
  • Christian Motzfeldt, direktør Vækstfonden
  • Jaris Valeur, Group CEO Danish Crown
  • Chris MacDonald - Energi, overskud og motivation

Konferencen slutter kl. 22.00.