Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Bring talenter i spil - sæt fokus på medarbejderne

23. oktober 2018

Alle har talenter - både synlige og skjulte.

Mød Iris Engelund - og hør hvordan du kan arbejde konkret og simplet med talentudvikling. Og hør Carsten Hedemann fra netIP fortælle om hvordan fokus på mennesker smitter direkte af på bundlinjen.

De mest talentfulde mennesker er ikke nødvendigvis dem, der performer godt ud at til. Det er derimod mennesker, som har fået sat deres talent rigtigt i spil. Hvis det kombineres med et fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling, så er vejen banet.

Program

kl.: 13.00 - Velkomst ved afdelingsformand Karina Fisker
kl.: 13.15 - Sæt dit talent i spil og skab arbejdsglæde ved Iris Engelund
kl.: 14.45 - Pause
kl.: 15.00 - Sådan smitter fokus på mennesker af på bundlinjen ved Carsten Hedemann
kl.: 16.00 - Afslutning

Sæt dit talent i spil og skab arbejdsglæde!

Iris
Iris Engelund

Få svaret på hvorfor de fleste mennesker tænker: ”Hvorfor gør de andre ikke bare som mig – det kan da ikke være så svært”.
Ved at sætte fokus på talenter bliver det tydeligt, hvordan motivation og opgaveløsning kan højnes på en talentfuld måde, som med det samme vil
skabe værdi for hele organisationen. Få en værdifuld indsigt i dine og andres talenter, der kan bruges på den lange bane serveret på en humoristisk og underholdende måde, der vil efterlade et smil på læben.

Iris Isabella har mere end 20 års erfaring som erhvervscoach, konsulent og projektleder i det offentlige og i det private.

Sådan smitter fokus på mennesker af på bundlinjen

carsten

Carsten Hedemann

Medarbejdertilfredsheden er helt i top, og netIP vækster. Virksomheden er skoleeksemplet på, at når medarbejderne trives og udvikler sig i positiv retning,
så gør virksomheden det samme. Her betragtes medarbejderne ikke blot som et middel til at nå et mål – de er målet.
Det er i bund og grund ikke raketvidenskab, vi har med at gøre. Alligevel har netIP’s ledelsesfi losofi vist sig at være ret unik i branchen. Hvor andre har fokus på forretningsplaner, budgetmål og vækst i deres strategiudvikling, ligger netIP’s fokus på at tiltrække, udvikle og fastholde de rigtige mennesker til organisationen.

Hør Carsten Hedemann, direktør i netIP fortælle mere om det.