Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Pressemeddelelse: Professor, praktiker og psykolog lærer lokale ledere om kommunikation

07. oktober 2015

Kommunikation er en nødvendig kompetence for enhver leder. Derfor stiller Lederne Sydvestjylland på konferencen ”Kommunikation – Dit stærkeste kort” skarpt på kommunikation som ledelsesværktøj.

På konferencen kan man opleve en professor, praktiker og psykolog give gode råd og værktøjer til kommunikation, motivation og ledelse.

Henrik Holt Larsen er professor ved Copenhagen Business School og forfatter til talrige ledelsesbøger. Han vil vise de sydvestjyske ledere, hvordan HR og kommunikation hænger uløseligt sammen i de fleste situationer. Professoren vil give en indføring i, hvordan ledere i praksis integrerer de to discipliner, så de skaber synergi i en ledelseshverdag.

Jesper Klit er kommunikationsrådgiver og direktør i Jesper Klit & Partners. Han giver lederne indsigt i, hvorfor det er vigtigt at udstråle lederskab samtidig med at kunne udøve ledelse. Han har erfaring med at optræne ledere til at forbedre nærværet i kommunikationen.

Sarah Zobel er cand. psyk., foredragsholder og forfatter. Hun giver de sydvestjyske ledere indblik i, hvordan de ved hjælp af positiv psykologi og udvikling kan styrke karriereren.

Vi er rigtig glade for, at vi kan stable konferencen her på benene for vores medlemmer i Sydvestjylland. Vi ved, at kommunikation er et af de ledelsesredskaber, som flest ledere efterspørger. Og med disse tre navne, som har vidt forskellige baggrunde og hver deres vinkel på både ledelse og kommunikation, kan vi sikre, at deltagerne får nogle konkrete ledelsesværktøjer med hjem til værktøjskassen.

Lars Møldrup, formand for Lederne Sydvestjylland

Konferencen i Musikhuset Esbjerg er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne.

Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer