Stine Bosse : "Det personlige Lederskab"

Der er i disse år stort fokus på ledelse og på ledelsens betydning for organisationens præstationer. Og med rette for ledelsesrollen på alle niveauer udvikler sig i samme hast som kompleksiteten i verden. At være leder kræver stærke personlige kompetencer, en stor værktøjskasse, evnen til at prioritere i situationen og ikke mindst passion for at lede andre.

Bosse

Stine Bosse er cand.jur. Hun var ansat i Tryg i 23 år, heraf 12 år i topledelsen og syv år som administrerende direktør. I dag er hun medlem af en lang række bestyrelser bl.a. Assistansbolaget  og Allianz  – et af verdens største finansielle selskaber – og hun er formand for BankNordik, Tele Grønland og Nunaoil, samt for Europabevægelsen og PlanBørnefonden.

Stine Bosse fokuserer i sit professionelle liv på at flytte menneskelige såvel som økonomiske ressourcer i en retning, så de skaber den største værdi. Ansvar i ledelse hænger derfor også sammen med bæredygtige økonomiske resultater.

Hvordan vi tænker bæredygtighed ind i Ledelse?
Herunder dilemmaer der opstår, når man på det personlige plan som leder, har et andet mind-set, som nødvendigvis ikke tjener virksomhedens økonomiske interesser. Hvad gør man så?
En 'normal' tilgang til dette dilemma, vil være en opfordring til at finde et andet arbejde, der afspejler ens personlige værdier. Men skal man det?

Kom og hør Stine Bosse sætte fokus på det personlige lederskab og bæredygtighed.