Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Nysgerrighed er svaret

25. september 2018

Hver dag oplever mennesker, grupper og organisationer situationer, hvor vi basalt set kan gå to veje: Vishedens eller nysgerrighedens vej.

Nysgerrigheden er en afgørende parameter, når vi skal kommunikere, samarbejde, udvikle, forstå og fx komme gennem forandringer sammen. Men alligevel vælger vi oftest vishedens vej, fordi den basalt set er lettere, eller fordi vi bare har glemt, hvordan man er nysgerrig. Så må vi senere spilde tid, energi og penge på misforståelser, konflikter og spildt potentiale, fordi det alligevel ikke var så let.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Tommy Krabbe har indset, hvor afgørende og fantastisk nysgerrigheden er. Det har indtil nu været en underliggende basgang i alle hans foredrag om blandt andet kommunikation, social kapital, ildsjæle, forandringer og motivation, men nu er det kommet helt frem til overfladen. Der er oven i købet også meget viden på området, men desværre har den indtil nu været spredt i alle retninger. I arbejdet med sin nye bog ”Nysgerrighed er svaret” har han selv valgt nysgerrighedens vej og har sørget for, at der for første gang er et klart overblik over de to vejes ruter.


Om Tommy Krabbe

TK

Tommy Krabbe er allergisk over for Powerpoint og holder sig til power, pointer og jydehumor i stedet – uanset om han er hos virksomheden Mærsk eller vuggestuen Mariehønen. Tommy Krabbes valg af form og indhold har vist sig at være en god cocktail, for han inspirerer og begejstrer tilhørere små 200 gange om året.
Tommy Krabbe er cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation og har haft en række stillinger i det private og offentlige, ligesom han er frivillig, iværksætter, kampsportsudøver og Giro 413-fan.