Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Fremtidens ledelse - ledelse i et arbejdsmarked i konstant forandring

19. september 2019

Hartmanns administrerende direktør Anne-Mette Ravn kaster lys over arbejdsmarkedet i konstant forandring, efterspørgslen på nye kompetencer og de nye krav for dig som leder.

HartmannsPå verdensplan er populationen af den ældre befolkningsgruppe øget, og både den teknologiske og biologiske udvikling har resulteret i, at denne generation kan forblive længere på arbejdsmarkedet. I 2017 blev Generation Z en del af arbejdskraften, og der kunne vi for første gang i historien finde fem generationer på arbejdspladsen. Hver generation har karaktertræk ift. den måde vi agerer på arbejdspladsen, som er modeleret ud fra den socioøkonomiske, politiske og kulturelle atmosfære vi er vokset op i.
Dette giver behov for nye ledelsesmodeller, som favner de potentialer en multi-generationel arbejdsplads tilbyder. På samme tid er der behov for kendskab til diversiteten i de forskellige generationers forventninger, drømme og personlige behov. Denne diversitet mellem generationerne påvirker den måde ledere bør kommunikere med, motivere, tiltrække og fastholde medarbejdere. Vi skal være i stand til at lede fem generationer på arbejdspladsen.

Go’Morgenmøder med fokus på fremtidens ledelse, trivsel og stress

Lederne Storstrømmen og Hartmanns er sammen værter for tre Go’Morgenmøder i efteråret 2019 med spændende temaer på programmet. Målet er at inspirere og dele viden om fremtidens ledelse, trivsel og stress med kunder, medlemmer og andre interesserede:

Datoer, temaer og oplægsholdere for de tre møder er følgende:

19. september 2019: Fremtidens ledelse – Hartmanns administrerende direktør Anne-Mette Ravn fortæller om ledelse i et arbejdsmarked i konstant forandring, nye kompetencer, generationer og krav til lederen.
22. oktober 2019: Culture eats stress for breakfast - Chefpsykolog i Hartmanns, Louise Dinesen fortæller om relationers betydning for stress og fremtidens lederskab af kultur.
26. november: Trivselsbestemt ledelse og reduktion af sygefravær – Chefkonsulent i Hartmanns, Lene Eriknauer, introducerer Trivselsbestemt Ledelse og deler erfaringerne med at styrke forandringskapacitet samt håndtere og forebygge sygefravær gennem trivselsbestemt ledelse

Følg med her på hjemmesiden