Følgeskab – Leder, sådan viser du vejen

Som leder har man en hektisk hverdag med mange opgaver, møder og medarbejderansvar, og der er samtidig en forventning fra omgivelserne om, at man går forrest og viser en klar retning for sine medarbejdere.

Det kan være en svær balance og en hård disciplin, som kræver mentalt overskud og indre styrke. Herudover er relationen mellem leder og medarbejder også mere kompleks end tidligere, da det ikke længere er nok, at lederen har en formel magt. Lederen skal også sikre sit følgeskab ved at få medarbejderne i spil via inspiration, meningsdannelse og arbejdsglæde. 

På konferencen får du forskellige værktøjer og perspektiver på, hvordan du som leder arbejder målrettet med dig selv og dine omgivelser og skaber et stærkt følgeskab.
 

Leder, byg små vaner og opnå store resultater 

Henrik Dresbøll, Lederne, Konferencetour


Henrik Dresbøll -Leder og adfærdsekspert med speciale i nudging

Henriks inspirerende tilgang til ledelse, giver enhver leder lyst til at dykke ned i egne kompetencer og se efter mulige forbedringer. Han vil i sit indlæg fortælle om, hvorfor det kan være svært at træde ud af vante rammer, tænke de små tanker om større fremgang, tage skridtet mod noget nyt og til sidst vise vejen for sine medarbejdere. Han vil gennemgå de basale kritiske tankeprocesser, vi alle gennemgår under forandringer og hvilke psykologiske faktorer, der påvirker din lyst til at gå forrest. Vær beredt på at føle dig truffet i dit lederskab.

Gå forrest

 Ulrik


Ulrik Wilbek - tidl. håndboldlandstræner, borgmester og forfatter til bogen ”Gå forrest”

Ulrik Wilbek er en af de mest succesfulde håndboldtrænere i Danmark og har vundet diverse guldmedaljer med både dame- og herrelandshold. Ud over sit trænervirke, har han bl.a. også været sportschef og lokalpolitikker. For Ulrik har det altid været centralt at gå forrest og være inspirerende som leder og sørge for, at hans spillere og medarbejdere følger ham og hans idéer.

I sit indlæg giver Ulrik et unikt indblik i de værktøjer og metoder, han bruger til at skabe følgeskab.

Bøj fisken mens den er frisk - og opnå ægte følgeskab 

Torben Weise, Lederne, Konferencetour


Torben Wiese - Ledelsesrådgiver, radio- og tv-vært og bestsellerforfatter

Torben Wieses bestsellerbog ”Bøj fisken mens den er frisk” vil danne grundlaget for dette indlæg. Her vil han bl.a. skitsere, hvordan du udvider dit mentale overskud i nu’et, hvilke ledelsesmæssige vaner der skaber en motiverende retning for dine medarbejdere, hvilke tre grupper af vaner der påvirker din evne til at skabe følgeskab, og hvordan du bryder vanen og kommunikerer, så andre følger dig. Glæd dig til et provokerende, tankevækkende og stærkt motiverende indlæg. 

Program:

  • 08.00 - 08.30: Registrering
  • 08.30 - 09.00: Brunch og networking
  • 09.00 – 09.15: Introduktion v. vært og facilitator, Birgitte Alstrøm
  • 09.15 - 10.00: Leder, byg små vaner og opnå store resultater v. Henrik Dresbøll
  • 10.00 - 10.10: Pause 
  • 10.10 - 11.00: Gå forrest v. Ulrik Wilbek
  • 11.00 - 11.05: Lille pause
  • 11.05 - 11.50: Bøj fisken mens den er frisk - og opnå ægte følgeskab v. Torben Wiese
  • 11.50 - 12.00: Afrunding
  • 12.00 - 12.30: Frokost og networking